‘Irish Wish’ met Lindsay Lohan is vanaf nu te zien op Netflix

Na de kerstfilm Falling for Christmas is actrice Lindsay Lohan terug met een tweede film voor Netflix. Het gaat om Irish Wish, waarin ze opnieuw met heel wat liefdesperikelen te maken krijgt. Al lijkt het deze keer wel wat ingewikkelder dan anders.

Vrijdag betekent niet alleen een dag vol nieuwe muziek, maar ook op de streamingdiensten zijn er heel wat nieuwe dingen te zien. Denk maar aan de The Eras Tour van Taylor Swift op Disney+ en dus ook de nieuwe romcom Irish Wish op Netflix. Daarin zien we actrice Lindsay Lohan opnieuw terugkeren.

Na een lange pauze is Lindsay Lohan echt weer volledig terug. Zo was ze al te zien in Falling for Christmas, had ze een cameo in Mean Girls en is ze nu dus te zien in Irish Wish. In de toekomst zou de actrice ook nog meespelen in een nieuwe kerstfilm met actrice Kristin Chenoweth en ook Freaky Friday zou nog wel eens een vervolg kunnen krijgen.

Irish Wish

Maar nu is het dus eerst aan de film Irish Wish. De nieuwe film volgt Maddie (Lindsay Lohan) die als bruidsmeisje moet optreden op het huwelijk van haar beste vriendin en Paul (Alexander Vlahos). Hoewel dat in eerste instantie iets normaals lijkt, is dat het niet. Paul is namelijk al jarenlang de grote liefde van Maddie en haar aanwezigheid op het huwelijk is voor haar een grote kwelling.

Net voor het huwelijk doet Maddie een wens waarbij ze wenst dat zij degene was die met Paul zou trouwen. En aangezien het over een Ierse wens gaat, komt die ook uit. De volgende dag wordt ze naast hem wakker en staat ze op trouwen. Maar net dan komt ze ook een andere man tegen: James (Ed Speleers).

Bekijk hier de officiële trailer voor Irish Wish:

Liever een serie? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...