Ook Lindsay Lohan staat open voor ‘Freaky Friday’-sequel

Recent liet actrice Jamie Lee Curtis weten dat ze graag een vervolg zou maken op Freaky Friday. En nu volgt het nieuws dat ook haar tegenspeelster Lindsay Lohan dat ziet zitten. Het begint er dus op te lijken dat de film na dertig jaar een vervolg kan krijgen.

De film Freaky Friday, met Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan in de hoofdrollen, verscheen in 2003. In de film waren de twee te zien als moeder en dochter die van lichaam ruilden. De komedie groeide uit tot een klassieker in z’n genre en nu zou de film na dertig jaar een vervolg kunnen krijgen.

Freaky Friday

Freaky Friday vertelt het verhaal van Anna Coleman (Lindsay Lohan) en haar moeder Tess (Jamie Lee Curtis). Sinds de dood van Annas vader is de relatie tussen de twee ernstig verstoord. Zeker nu mama Tess will trouwen met haar nieuwe vriend Ryan (Mark Harmon). De ruzie tussen de twee bereikt z’n kookpunt op de avond van het proefdiner voor het huwelijk. Anna had die avond een belangrijke auditie met haar band, maar ze mocht niet gaan van haar moeder. Maar dan worden ze plots wakker in elkaars lichaam. 

Ze kunnen niet anders doen dan het leven van de ander overnemen. Zo gaat Tess, in het lichaam van haar dochter, terug naar de schoolbanken en moet Anna, in het lichaam van haar moeder, de patiënten van haar moeder (die werkt als therapeut) overnemen. De enige manier om terug te keren naar hun eigen lichaam is onvoorwaardelijke liefde voor elkaar tonen.

Sequel

In een recent interview met The View liet actrice Jamie Lee Curtis weten dat ze graag een vervolg zou maken op Freaky Friday. Ze stuurde zelfs al een brief naar Disney met enkele voorstellen over hoe die film er zou uitzien. Zo ziet ze zichzelf als een oma die dan door Lindsay Lohan “sexy” gemaakt wordt.

Jamie Lee Curtis is blijkbaar niet te enige die een sequel zou zien zitten. Het Amerikaanse roddelmedium TMZ heeft via “bronnen dicht bij Lindsay Lohan” gehoord dat ook zij te vinden is voor een sequel. Al heeft ze voorlopig nog niets gehoord van Disney. De bal ligt nu dus in het kamp van Disney.

Bekijk hier nog eens de trailer van Freaky Friday:

https://www.youtube.com/watch?v=UShtvCen6So
Meer
Lees meer...