‘The Eras Tour’ van Taylor Swift vanaf nu te zien op Disney+

Het is zover. Vanaf vandaag is The Eras Tour van Taylor Swift te zien op Disney+. Afgelopen najaar was de opgenomen versie van haar concert nog te bewonderen in de bioscoop, maar vanaf nu kunnen dus ook alle Disney-abonnees op het platform terecht. Het gaat om een van de optredens die Swift gaf in Los Angeles vorige zomer.

Een van de grootste releases van Disney+ dit jaar wordt zonder twijfel de The Eras Tour van Taylor Swift. De streamingdienst kondigde vorige maand aan dat de concertfilm vanaf 15 maart te zien zou zijn. Nu is het dus eindelijk zover. Disney+ hoopt daarbij alvast op gigantische kijkcijfers. Dat zal ook moeten, aangezien het bedrijf maar liefst 75 miljoen dollar (zo’n 70 miljoen euro) betaalde voor de rechten.

The Eras Tour

Swift begon in maart 2023 aan een van de grootste concerttours ooit: The Eras Tour. Daarmee brak ze record na record. In het najaar was de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour ook in de cinema te zien, en ook daar was het een enorm succes. Aangezien heel wat fans, en zelfs ook andere mensen, naar de bioscoop trokken, werd de film ook voor streamingdiensten heel interessant.

Uiteindelijk trok Disney+ aan het langste eind. Het concert is nu dus ook op het kleine tv-scherm, computerscherm en zelfs gsm te zien. Ondertussen reist Swift nog steeds de wereld af om haar tournée verder te zetten. Een tijdje geleden bracht die tour haar naar Azië en vanaf mei gaat het Europese luik van start. Dat start in Frankrijk en eindigt eind augustus in Londen. Een Belgische datum hoort daar niet bij.

Meer
Lees meer...