Is dit de oplossing voor diefstal op het strand?

Een man uit het Amerikaanse New Jersey denkt de oplossing gevonden te hebben voor diefstal op het strand. Marcal DaCunha zoekt via crowdfunding geld voor zijn Beach Vault – eigenlijk een idee van zijn vrouw Krystal.

De uitvinding vertrekt van een simpel idee, namelijk je waardevolle spullen verstoppen in het zand. De strandkluis heeft de vorm van een grote schroef, waardoor je het ding in de grond draait. Spullen erin, deksel erop, zand erover en handdoek erop: klaar is Kees. En dankzij een gat in de handdoek kan je gemakkelijk aan je geld en telefoon.

kos

Natuurlijk beschermt de strandkluis je spullen niet helemaal tegen dieven, want wanneer je in de zee zit, kan nog altijd iemand je schroef openen of uitgraven. Maar dat valt natuurlijk wel een stuk harder op dan wanneer iemand achteloos je rugzak meegrist. Dankzij de strandkluis kan je dus met een gerust hart in slaap vallen op je handdoek, toch wanneer je goed ingesmeerd bent! 

kos

Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat het ding ooit echt op de markt komt. De crowdfundingcampagne liep gisteren af, en DaCunha zamelde bij 172 mensen maar 6.057 van de benodigde 15.000 dollar in.

Meer
Lees meer...