Isabelle en Joren uit ‘Blind Getrouwd’ reageren op liefdesgeruchten

Joren uit het zevende en Isabelle uit het achtste seizoen van Blind Getrouwd hebben voor een opvallende roddel gezorgd. De twee deelden namelijk een foto samen met een nogal opvallende caption, waardoor sommige mensen vermoedden dat we een nieuwe Blind Getrouwd-koppel hadden. Dat blijkt echter niet het geval te zijn.

Joren en Isabelle namen de voorbije twee jaar allebei deel aan Blind Getrouwd. Bij allebei was redelijk snel duidelijk dat hun huwelijk niet zou slagen, maar toch bleven ze allebei moedig proberen om er toch het beste van te maken. Uiteindelijk besloot zowel Joren (met Lien) als Isabelle (met Mathieu) om aan het einde van het experiment toch niet getrouwd te blijven.

Horecabeurs

Hoewel Joren zo’n half jaar geleden liet weten iemand te hebben leren kennen, zouden beiden nu single zijn. Recent kwamen de twee voormalige deelnemers elkaar tegen op de Horecabeurs en Gent en daar trok Isabelle een selfie van hen samen. Daarbij schreef ze “Een jaar te laat ingeschreven?” en zo lanceerde ze ongewild een serieuze roddel.

“Die post was als mopje bedoeld, niet met de gedachte dat het iets zou kunnen worden tussen ons. We waren allebei op de horecabeurs aanwezig voor onze jobs en dus bracht ik hem een bezoekje. Meer moet je daar niet achter zoeken”, legt Isabelle uit aan HLN. “Ik had wel verwacht dat mensen een goede match in ons zouden zien. We stralen allebei veel enthousiasme uit. Maar zelf heb ik daar nog niet over nagedacht. Ik kan moeilijk omschrijven welk type ik precies zoek. Het uiterlijk is voor mij minder belangrijk. Er moet natuurlijk aantrekkingskracht zijn, maar vooral het innerlijke telt. Mijn volgende partner zal sowieso een enthousiaste persoon moeten zijn, die met mij meezingt in de auto.”

Goedlachs

“Ik begrijp heel goed dat mensen het goedlachse in ons beiden herkennen”, reageert ook Joren. “Isabelle is ook een mooie en toffe vrouw. Ze staat op dezelfde manier als ik in het leven. Het klikt zeker tussen ons, maar ik kom ook zeer goed overeen met Fleur, Jolien en Emma.”

“Ik denk dat Isabelle sowieso even tijd voor zichzelf nodig heeft, want het is een hectisch avontuur. Misschien komen we elkaar nog tegen in het horecaleven. Maar ik ben niet goed in het zetten van de eerste stap. Zonder alcohol is dat bij mij onmogelijk”, besluit hij.

Meer
Lees meer...