Joren uit ‘Blind Getrouwd’ heeft de liefde gevonden

Zo’n half jaar na de finale van het zesde seizoen van Blind Getrouwd heeft Joren dan toch de liefde gevonden. Dat raakte enige tijd terug al bekend, maar nu heeft hij ook meer uitleg gegeven over zijn prille relatie.

Joren werd in Blind Getrouwd gekoppeld aan Lien. Er was tussen de twee echter nooit chemie en ze besloten dan ook logischerwijs om niet getrouwd te blijven. Na het programma was vooral Lien die van de kijkers kritiek kreeg omdat ze zich niet voldoende zou hebben opengesteld. Joren verdedigde zijn voormalige vrouw wel meermaals tegen die commentaren.

Zijn deelname aan Blind Getrouwd legde Joren echter zelf geen windeieren. Hij wekte bij veel vrouwen duidelijk interesse op en kreeg dan ook meerdere berichten via sociale media.

Nieuwe vriendin

Toch bleef Joren nog enige tijd single … tot nu. Op de zender MENT TV vertelde hij anderhalve week geleden al dat hij een leuke vriendin had leren kennen.

In TV Familie heeft hij nu meer uitleg gegeven. “Sinds ik dat verteld heb bij MENT TV, krijg ik heel wat berichten van mensen die mij feliciteren met m’n nieuwe liefde. Dat is heel erg lief. Maar ’t is voor alle duidelijkheid nog heel pril, hoor”, verduidelijk Joren. “Ik moet toegeven dat ik sindsdien echt wel voorzichtiger ben geworden. Ik had een soort muurtje rond mezelf opgebouwd. En dat mag nu stilaan gesloopt worden.”

“Nog pril”

“Maar ik zeg het: ’t is nog pril. De dag dat je van mij en mijn nieuwe vriendin een foto ziet passeren, zal de dag zijn dat ik 100 procent zeker weet dat zij de ware is. Er valt nog zoveel te ontdekken van elkaar. Voor hetzelfde geld wordt het niets tussen ons. Dat is dan jammer. Maar ik hoop dat het nu wél iets wordt. Want het is mij voordien nooit gelukt om die ene persoon te vinden”, besluit Joren.

Meer
Lees meer...