‘Blind Getrouwd’: Joren en Christiaan spreken over aandacht van vrouwen

Het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd op VTM leverde twee keer “ja” en twee keer “nee” op. Van de mannen vonden Christiaan en Joren dus niet de liefde. Maar dat wil niet zeggen dat beiden niet op genoeg vrouwelijke interesse kunnen rekenen.

Joren werd in Blind Getrouwd gekoppeld aan Lien. Er was tussen de twee echter nooit chemie en ze besloten dan ook logischerwijs om niet getrouwd te blijven. Recent lieten Joren en Lien weten dat ze nog steeds allebei vrijgezel zijn.

Christiaan

Dat het huwelijk tussen Jana en Christiaan niet zou slagen, was minder snel duidelijk. Aanvankelijk leken de twee zelfs de beste match van dit seizoen te zijn. Maar na een tijdje kwamen de verschillen tussen hen beiden en de praktische problemen op de proppen. Dat zorgde ervoor dat Christiaan en Jana uiteindelijk toch besloten om te scheiden. Na het programma hebben de twee nog even gedatet, maar Christiaan besliste na een tijdje dat er toch geen toekomst voor hen is weggelegd samen.

Dat wil zeggen dat Joren en Christiaan allebei opnieuw (of nog steeds) vrijgezel zijn. En dat zorgt voor heel wat vrouwelijke interesse via sociale media. “Bij mij valt dat goed mee, ik denk dat Joren er duizenden meer krijgt dan ik”, zegt Christiaan daarover in Dag Allemaal. “80 procent is een berichtje om mij een hart onder de riem te steken. Dat apprecieer ik enorm. Af en toe is er wel een bericht van een meisje dat vraagt of ik wil afspreken.”

Joren

“Ik kan ook een club oprichten met vriendinnen die fan zijn van Christiaan, hoor. Kijk naar zijn lijf!”, reageert Joren in Dag Allemaal. Maar ook hij geeft toe dat hij zelf heel wat berichtjes heeft ontvangen. Joren heeft voorlopig echter nog geen tijd gehad om die allemaal te lezen en te beantwoorden, maar hoopt dat binnenkort wel te doen.

Meer
Lees meer...