J.K. Rowling ‘strikes again’ met haar commentaar op Trumps veel te grote handtekening

J.K. Rowling ‘strikes again’ met haar commentaar op Trumps veel te grote handtekening

De schrijfster van de Harry Potter-boeken durft al wel eens een kritische noot op Twitter te plaatsen. En al zeker als die noot bedoeld is op haar – kuch – beste Twitter-vriend Trump. Wat het dit keer moet ontgelden? Trumps veel te grote handtekening.

Het begon allemaal met deze tweet:

De man vroeg zich, terecht, af waarom in godsnaam Trump een handtekening moet hebben van bijna een halve pagina groot. Hoewel het al even geleden was dat Rowling nog eens had uitgehaald naar Trump op Twitter, vond ze het tijd om die stilte te doorbreken. Spitsvondig als ze is, reageerde Rowling met deze tweet.

Om je een korte samenvatting te geven wat het – volgens de website die Rowling tweette – betekent wanneer je een groot handschrift hebt:

“An arrogant person, conceited, haughty, who needs to exhibit compliments and recognitions, tyrant tendencies, exhibitionist and phony personality that may become megalomaniac with lack of critical sense.”

Als het van Rowling afhangt, zouden ze deze definitie voortaan evengoed kunnen gebruiken om te verwijzen naar de Amerikaanse president zelf.

Tijd voor een Harry Potter-leesmarathon tijdens het weekend!

Gesponsorde artikelen