Jack Black en Jack White hebben elkaar ein-de-lijk ontmoet

Liefhebbers van woordspelingen, unite! Want het is ervan gekomen: Jack White en Jack Black hebben elkaar ontmoet, eindelijk! De twee postten daar een hilarische (hoe kan het ook anders?) foto van op Instagram.

Ein-de-lijk is het gebeurd: Jack Black en Jack White hebben elkaar voor het eerst ontmoet! Fans van woordmopjes, jullie kunnen vanaf nu weer rustig slapen.

De Jacks in Londen

Jack White en Jack Black kwamen elkaar tegen op Heathrow, een van de luchthavens in Londen. Hun bands hadden allebei in de stad opgetreden. Jack White is vooral bekend als zanger en gitarist van The White Stripes, maar die band bestaat ondertussen niet meer. White had net met zijn huidige rockgroep The Raconteurs in Londen opgetreden.

Jack Black is een acteur en muzikant. Hij houdt zich op allebei die gebieden vooral bezig met comedy. Black had net met zijn muzikale comedy-collega Kyle Gass in de Britse hoofdstad opgetreden. Het duo gaat door het leven als Tenacious D.

Jack Black postte na zijn ontmoeting met Jack White een foto op Instagram:

https://www.instagram.com/p/ByRFGRvnD4w/?utm_source=ig_web_copy_link

Op de foto van Tenacious D kan je het duo zien met Jack White tussen hen in. Ze noemen White hun nieuwe merch guy. Als dit niet één van de mooiste momenten uit de geschiedenis van ontmoetingen is, dan weten wij het ook niet meer!

Meer
Lees meer...