‘Jackass 4’: Bam Margera ontslagen omdat hij niet nuchter kon blijven

Jackass 4 wordt een film zonder Bam Margera. Dat heeft de voormalige skater en waaghals zelf laten weten in een ondertussen verwijderde video op Instagram. De reden voor z’n ontslag? Margera moest tijdens de volledige productie van Jackass 4 drank en drugs laten. En da’s hem niet gelukt.

Dat Jackass-ster Bam Margera nogal wat problemen heeft om van de drank en drugs te blijven, is al lang geen geheim meer. Ook bij Paramount, dat Jackass 4 aan het maken is, wisten ze dat. Ze hebben dan ook met Margera afgesproken dat hij tijdens de hele productie van de film nuchter moest blijven.

“Wie interesseert het nog dat ik dronken ben?”

Maar da’s hem niet gelukt. En dus heeft Paramount de ex-skater en waaghals ontslagen. Dat maakte Bam Margera zelf bekend in een ondertussen verwijderde video op Instagram. “Wie in godsnaam interesseert het nog dat ik dronken ben?”, vraagt hij zich daarin af.

Jackass heeft me anderhalf jaar gek gemaakt. Ik heb zoveel ideeën gegeven. En als ik niet in de film zit, maar ze wel mijn ideeën gebruiken … Hoe denk je dan dat ik me voel? Het laatste dat ik wil is in een rechtszaal tegenover Jeff Tremaine (één van de makers van Jackass, red.) komen te staan. Ik vind hem fantastisch!”

Eigen ‘Jackass

“Maar f*ck man, wat gebeurt er met me als ik niet in Jackass 4 zit? Als jullie ook maar iets om me geven, ga dan de film niet bekijken. Ik ga m’n eigen film maken en die zal nog veel gestoorder zijn. Stuur me gewoon allemaal een dollar via Venmo. Jackass betekende alles voor mij”, sloot Margera de video af.

“Goed nieuws!”

De Jackass-ster heeft ondertussen een nieuwe video op Instagram gepost. Daarin verkondigt hij het “goede nieuws” dat hij manisch bipolair is. Hij herhaalt ook dat hij anderhalf jaar gewacht heeft op duidelijkheid over Jackass 4. “Ik moest gek worden om het antwoord te vinden”, klinkt het.

Bam Margera benadrukt dat hij aan z’n eigen project wil werken. Dat gebeurt “op een manier waarop uiteindelijk iedereen wint”. “We moeten gewoon een moment en een locatie vinden om al deze rad sh*t te filmen, en jullie doen allemaal mee!”

Meer
Lees meer...