‘Jackass 4’-cast belandt in het ziekenhuis na amper twee dagen op de set

Na een leegte van tien jaar is het eindelijk weer zover. Er komt een nieuwe Jackass-film. Die is al even geleden aangekondigd, maar nu zijn ook de opnames voor Jackass 4 begonnen. En ze liggen al meteen weer stil. Voor één keer heeft het coronavirus er niets mee te maken. Nope, Johnny Knoxville en Steve-O zijn door één van hun extreme stunts in het ziekenhuis beland.

Amper twee dagen hebben Steve-O, Johnny Knoxville en Bam Margera op de set van Jackass 4 gestaan voor iets verkeerd is gelopen. De groep voert al decennia lang extreme en grappige stunts uit, en daardoor zijn de mannen (die ondertussen allemaal ouder zijn dan 40) al vaker in het ziekenhuis beland. En da’s nu het geval.

Het is Bam Margera die met het nieuws naar buiten kwam. Hij postte een video op z’n kanaal Bam Margera HQ. Die kreeg de titel Jackass 4 Filming Update. Dat er iets niet volgens plan verliep, was dus al duidelijk. En wat er precies is gebeurd, legt hij zelf uit in het korte filmpje.

“Een f***ing tuba”

“De tweede dag nog maar dat we Jackass aan het filmen zijn, en Steve-O en Knoxville liggen al in het ziekenhuis”, klinkt het. Welke stunt ze aan het uitvoeren waren? “Ze zijn op een loopband in volle snelheid gesprongen, uitgerust in band equipment. Een f***ing tuba.”

“Dus nu zit ik hier in het ziekenhuis. Ik moet een urinestaal afgeven. Rock-‘n-Roll”, sluit Bam Margera z’n boodschap af. Hij toont ook nog de wondes die hij opgelopen heeft tijdens de opnames van Jackass 4.

Jackass-cast

In de vierde Jackass-film krijgen we alle nog levende mannen uit Jackass opnieuw te zien. Het gaat om Knoxville, Steve-O, Margera, Chris Pontius, Jason ‘Wee Man’ Acuña, Ehren McGhehey, Preston Lacy en Dave England.

Wie we jammer genoeg niet zullen zien verschijnen, zijn de ondertussen overleden Ryan Dunn en Stevie Lee. Lee stond ook wel bekend als Puppet The Psycho Dwarf. Hij stierf onverwachts bij hem thuis afgelopen september. Ryan Dunn overleed al in 2011. Hij kwam om het leven bij een tragisch auto-ongeval.

De vierde Jackass-film verschijnt op 5 maart 2021.

Meer
Lees meer...