James Corden en de Kardashians maken ‘House of the Dragon’-parodie ‘The Targashians’

Familiedrama’s zijn van alle tijden … en dat is exact wat The Late Late Show moet gedacht hebben toen ze op het idee kwamen om een parodie te maken op House of the Dragon. In de korte video met de naam The Targashians Take Over Westeros worden de hoofdrollen niet gespeeld door de Targaryans, maar door de Kardashian/Jenner-clan. En natuurlijk kan presentator James Corden niet ontbreken.

House of the Dragon, de eerste spin-off van Game of Thrones, is ondertussen al toe aan zijn vijfde aflevering. Daarmee zit het eerste seizoen van de reeks al halverwege. Tijd voor een nieuwe “spin-off” dus, vond James Corden, presentator van The Late Late Show op CBS.

Voor zijn ruim 5 minuten durende sketch over de Targashians wist Corden heel wat leden van de Kardashians en Jenners te overtuigen. Die kwamen namelijk promotie maken voor de start van het tweede seizoen van The Kardashians op Hulu. Die realityreeks is bij ons te zien via Disney+.

Kim Kardashian, Kris Jenner en …

In de parodie van The Late Late Show speelt James Corden aanvankelijk zelf de King onder de naam Keith. Al snel krijgt hij echter af te rekenen met concurrentie van Kim Kardashian, zijn zogenaamde zus in de fictieve reeks The Targashians. Tussendoor krijgen we ook Kris Jenner te horen die tegen de camera – in The Kardashians-stijl – spreekt over haar ‘kinderen’.

Na enkele moorden lijkt het erop alsof ‘Keith’ en Kim vrede hebben gesloten. Ze besluiten namelijk samen op de Iron Throne te gaan zitten. Maar dat is echter niet naar de zin van een (niet zo verrassende) cameo die op het einde van de sketch opduikt.

Bekijk hier de parodie uit The Late Late Show:

Meer
Lees meer...