‘James De Musical’: Metejoor krijgt hilarische video te zien uit zijn studententijd

Het derde seizoen van James De Musical is vorige week van start gegaan op Play4. Na Tom Waes in de eerste aflevering is het deze week aan zanger Metejoor om op de stoel van James Cooke te gaan zitten. En zoals altijd heeft James ook deze keer enkele hilarische video’s van onder het stof gehaald.

Op Play4 is vorige week het nieuwe en ondertussen al derde seizoen van James De Musical van start gegaan. De gasten zijn deze keer televisiemaker Tom Waes, actrice Maaike Cafmeyer, ondernemer Marc Coucke, dj Regi, zanger Metejoor en de volledige cast van F.C. De Kampioenen. Zij zullen allemaal plaatsnemen in de zetel bij James Cooke en een musical over hun leven en hun carrière voorgeschoteld krijgen op het podium van NTGent in Gent.

Metejoor

Na Tom Waes vorige week is het komende donderdag dus aan Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor. Die kennen we nu uiteraard allemaal als een van de populairste zangers van Vlaanderen, maar lang zag het ernaar uit dat Metejoor een andere carrière ging hebben. Hij durfde het door zijn faalangst lang niet te wagen als zanger en ging daarom studeren voor leerkracht LO.

Tijdens die Bacheloropleiding kreeg Metejoor ook het vak ‘dans en expressie’ en daarvoor moest hij een opvallende opdracht maken. James Cooke wist daarvan de beelden boven te halen en deelt die in James De Musical.

Bekijk hier het fragment uit James De Musical:

Het derde seizoen van James De Musical is elke donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...