‘James: De Musical’ zet misverstand over Regi oneliner recht: “Ik heb dat nooit gezegd”

Morgen is het alweer tijd voor de vijfde aflevering van James: De Musical. Daarin is deze week dj Regi te gast. Hij heeft er al een bewogen leven opzitten in de media, maar ook privé. Dat leven wordt morgen dus samengevat door James Cooke in een musical.

Na Tom WaesMetejoor, Maaike Cafmeyer en de cast van F.C. De Kampioenen is het deze week aan Regi om als voorlaatste in de spotlights te staan. Hij krijgt deze week een musical over zijn eigen leven voorgeschoteld. Dat gebeurt in vijf scènes die belangrijk waren in het leven van de dj. Van de herinneringen in de computerclub in Genk tot de uitverkochte concerten in het Sportpaleis.

“Waar zijn die handjes?”

We leren ook dat “Waar zijn die handjes?”, de zin waar Regi voor bekend staat blijkbaar niet door Regi gelanceerd is maar wel door Jonas Van Geel in Tegen de Sterren op. “Ik heb dat nooit gezegd maar hang daar nu wel aan vast”, lacht Regi. “Ik gebruikte wel hands en handen, maar dus nooit dat verkleinwoord.”

In een filmpje excuseert Jonas zich dan ook voor het ongemak. “Ik heb dat zelf verzonnen. Want dat zou de echte Regi nooooit zeggen. Dus, sorry”, klinkt het. Naast dat intermezzo krijgt de dj ook bezoek van zijn vrouw Kristel, wordt hij terug gekatapulteerd naar zijn jeugd en is er ook nog plaats voor heel wat verrassingen.

Bekijk de preview via deze link.

James De Musical is elke donderdag om 21 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...