Jelle Cleymans en Jonas Van Geel slaan op de vlucht in nieuwe aflevering ‘Het Jachtseizoen’

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is ondertussen al in volle gang. Verschillende duo’s gingen al de strijd aan met Nora Gharib, Julie Van den Steen en Laura Tesoro en probeerden vier uur lang uit hun handen te blijven. Daarbij werd al verschillende keren gebruik gemaakt van sabotage, maar slechts enkelen konden de vlucht toch tot een goed einde brengen. Deze week is het aan Jonas Van Geel en Jelle Cleymans.

In Het Jachtseizoen slaan verschillende duo’s op de vlucht en moeten ze vier uur lang uit handen zien te blijven van de jagers. Daarbij krijgen ze een voorsprong van 20 minuten, maar daarna krijgen ook de jagers vrij spel. Zij krijgen elke 10 minuten de locatie van de voortvluchtigen te zien. De duo’s zelf mogen niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig doorbrengen en mogen ook geen huizen binnen.

Hogere sferen

Dit seizoen werd de voorsprong van de vluchters al opvallend vaak gebruikt om het busje van de jagers te saboteren. Zo krikten de Planckaerts de bus op, besmeurden Koen en Nono Wauters de ruiten, enzovoort. En ook deze week lijken de kandidaten het op het busje te hebben gemunt.

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zetten namelijk de takeldienst in als hun eerste geplande rit. Die brengt het busje van de speurders alvast in hogere sferen. “Het Jachtseizoen gaat van de grond”, lachen Jonas en Jelle. “We hopen zo wat tijd te winnen, want ze moeten hun busje nog zoeken.” Met die gewonnen tijd hopen de heren dat ze hun voorsprong verder kunnen uitbreiden en vooral dat ze chaos kunnen creëren. Het duo legt zichzelf alleszins een extra einddoel op. “We willen eindigen op café”, klinkt het. Of dat ook lukt, valt af te wachten.

Bekijk hier alvast een preview:

Het Jachtseizoen is elke woensdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...