Jennifer Aniston over Matthew Perry: “Hij was gelukkig”

Jennifer Aniston is nog eens teruggekeerd op haar overleden vriend en voormalige Friends-collega Matthew Perry. Volgens haar ging het goed met Matthew Perry op het moment van zijn onverwachte overlijden. De twee hadden de ochtend van zijn dood zelfs nog contact.

Eind oktober moesten we afscheid nemen van de 54-jarige acteur Matthew Perry. Hij werd levenloos teruggevonden in de jacuzzi van z’n woning in Los Angeles, al is er nog geen uitsluitsel over de precieze doodsoorzaak. Daarvoor is nog verder onderzoek nodig en dat kan enkele maanden op zich laten wachten.

Omdat het gekend is dat Matthew Perry lang sukkelde met een alcohol- en drugsverslaving speculeerden veel mensen meteen daarover toen bekend raakte dat hij dood was teruggevonden. De acteur was naar eigen zeggen echter al enkele jaren clean.

“Gelukkig”

Dat laatste bevestigt nu ook Jennifer Aniston. Zij werkte jarenlang samen met Matthew Perry in de sitcom Friends. Ter promotie van de Apple TV+-reeks The Morning Show kan Jennifer Aniston nog eens terug op het overlijden van haar collega. “Hij was gelukkig. Hij was gezond. Hij was gestopt met roken. Hij begon in vorm te komen. Hij was gelukkig, dat is alles wat ik weet”, legde ze daar uit volgens Variety. “Ik was die ochtend zelfs nog mer hem aan het sms’en, met de grappige Matty. Hij had geen pijn. Hij had het niet moeilijk. Hij was gelukkig.”

“Ik wil dat mensen weten dat hij echt gezond was en steeds beter werd. Hij was aan het terugvechten. Hij werkte zo hard, nadat hij het zo moeilijk had gehad. Ik mis hem heel erg, dat doen we allemaal”, klonk het bij Jennifer Aniston.

Meer
Lees meer...