Meer nieuws bekend over toxicologisch onderzoek Matthew Perry

De eerste resultaten van het toxicologisch onderzoek naar de doodsoorzaak van Matthew Perry zijn bekend. Daaruit blijkt voorlopig dat de acteur, die dit weekend op 54-jarige leeftijd onverwachts overleden is, geen overdosis fentanyl of meth in zijn lichaam had.

Afgelopen weekend kwam het droevige nieuws dat Matthew Perry is overleden. De 54-jarige acteur is in zijn jacuzzi dood teruggevonden, al is er nog niet helemaal duidelijk wat de precieze doodsoorzaak is. Na de eerste autopsie kon daarover namelijk geen duidelijk conclusie getrokken worden. Daarom besloot de wetsdokter extra onderzoeken te laten uitvoeren, waaronder een toxicologisch onderzoek.

Geen fentanyl of meth

Van dat toxicologisch onderzoek kon de website TMZ nu de eerste voorlopige resultaten inkijken. Daaruit blijkt dat er geen fentanyl of crystal meth in het lichaam van Matthew Perry zat. Er moeten we nog verdere testen uitgevoerd worden om volledig uitsluitsel te kunnen geven over eventuele drugs of alcohol in zijn lichaam. Het is bekend dat de acteur lang met een verslaving van alcohol en drugs kampte, al was hij sinds enkele jaren volledig clean.

Er zouden bij Matthew Perry thuis ook geen verboden drugs gevonden zijn. Wel is er medicatie gevonden, maar die was voorgeschreven en op de juiste manier bewaard.

Nog maanden wachten

Na die eerste voorlopige resultaten zal het toxicologisch onderzoek voortgezet worden. Daarbij zal gekeken worden of er van de aanwezige voorgeschreven medicatie geen schadelijke dosissen in het lichaam van de acteur zaken. Dat onderzoek kan enkele maanden in beslag nemen. Pas daarna zal de wetsdokter proberen uitsluitsel te brengen over de vermoedelijke doodsoorzaak van Matthew Perry.

Meer
Lees meer...