Jennifer Lawrence loopt in pyjama de straat op om overwinning Biden te vieren

Actrice Jennifer Lawrence kon haar geluk duidelijk niet op toen ze hoorde dat Joe Biden de presidentsverkiezingen gewonnen heeft. Ze liep meteen de straat op om een dansje te placeren en luid This Is America van Childish Gambino te spelen.

Veel Amerikanen zijn blij met het resultaat van de presidentsverkiezingen. Een daarvan is de actrice Jennifer Lawrence, bekend uit Hunger Games en Silver Linings Playbook. Zij stormde toen ze het nieuws hoorde meteen de straat op om Bidens overwinning te vieren.

Pyjama party for one

Jennifer Lawrence zat in haar pyjama het nieuws te volgen. En toen Biden eindelijk werd uitgeroepen tot de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen moest ze dat ook meteen vieren.

In haar pyjama stormde ze de Jennifer de straat op om haar geluk uit te schreeuwen. Op haar gsm speelde ze het toepasselijke nummer This Is America van Childish Gambino. De straat is, in tegenstelling tot andere straten in de Verenigde Staten behoorlijk leeg en Jennifer heeft voor de veiligheid wel haar mondmasker aangedaan.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence heeft haar voorkeur voor de democraten nooit onder stoelen of banken gestoken. Ze maakte het in een recent interview met V Magazine nog eens duidelijk. In dat interview riep ze de Amerikanen op om te gaan stemmen. “Stemmen is de basis van onze democratie en onze vrijheid. En deze verkiezingen zijn mogelijk de belangrijkste uit ons leven.”

“Ik ga dit jaar stemmen op Joe Biden en Kamala Harris”, zo ging de actrice verder. “Want Donald Trump heeft zichzelf voor de veiligheid en welvaart van Amerika gezet en dat zal hij ook blijven doen. Hij vertegenwoordigt de mijn waarden als een Amerikaan niet, en nog belangrijker: mijn waarden als een mens.”

Dit bericht bekijken op Instagram

V127: THE THOUGHT LEADERS ISSUE Cover 7 of 12: #JenniferLawrence (Actress) “Voting is the foundation of our democracy and our freedom. And I would consider this upcoming election the most consequential of our lifetime. I’m voting for Joe Biden and Kamala Harris this year because Donald Trump has and will continue to put himself before the safety and well-being of America. He does not represent my values as an American, and most importantly as a human being.” Head to the link in bio for the full feature & pre-order V127 now to get the issue before election day! — Photography by @inezandvinoodh Interview by @owenmyers Fashion by @aryehlappin Makeup by @hungvanngo using @diormakeup Hair by @benskervin Casting by @itboygregk — Be sure to register to vote on our V IS FOR VOTE hub on vmagazine.com, created in collaboration with @plus1vote!

Een bericht gedeeld door V Magazine (@vmagazine) op

Meer
Lees meer...