Left Right
scrollTop top

Jennifer Lawrence is zwanger van haar eerste kindje


Jennifer Lawrence
© Xavier Collin/Image Press Agency/Sipa USA (via Isopix)

De Amerikaanse actrice Jennifer Lawrence (31) verwacht haar eerste kindje samen met haar man Cooke Maroney (37). Dat bevestigden vertegenwoordigers van de actrice aan People. Het koppel trouwde in 2019 en verwacht nu dus hij eerste kindje.

Jennifer Lawrence is zwanger van haar eerste kindje met haar echtgenoot Cooke Maroney. Cooke is kunsthandelaar en heeft zijn eigen kunstgalerij.

Zwanger

Jennifer en Cooke werden voor het eerst samen gespot in juni 2018. Ze verloofden zich in februari 2019 en stapten in oktober dat jaar in het huwelijksbootje. Ondertussen is het koppel dus al bijna twee jaar getrouwd en dat bezegelen ze nu met hun eerste kindje.

Jennifer Lawrence werd uiteraard bekend met haar rol als Katniss Everdeen in de films van The Hunger Games. Later bewees ze haar talent in verschillende andere genres wat haar in 2013 een Oscar voor Beste actrice opleverdee voor de film Silver Linings Playbook. Binnenkort is Jennifer Lawrence ook te zien in de nieuwe Netflixfilm Don’t Look Up, daarin zal spelen naast onder andere Leonardo DiCaprio en Timothée Chalamet.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…