Jeremy Renner (Hawkeye) hoopt op terugkeer in Marvel Cinematic Universe

Als het van Jeremy Renner afhangt zien we hem in de toekomst terug in het Marvel Cinematic Universe (MCU) als Hawkeye. De 53-jarige acteur raakte meer dan een jaar geleden levensgevaarlijk gewond, maar is naar eigen zeggen voldoende hersteld om opnieuw in de huid van de Avenger te kruipen.

Jeremy Renner kwam op 1 januari 2023 onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Mayor of Kingstown

In de maanden daarna kwam er gelukkig stelselmatig beter nieuws. Jeremy Renner brak bij het ongeval meer dan 30 botten en had dus een zware revalidatie af te leggen. Zo’n half jaar na zijn ongeval begon de acteur positief te kijken naar zijn toekomst als acteur.

Begin dit jaar was er dan nog meer goed nieuws, want bijna exact één jaar na het dramatische ongeval stond Jeremy Renner opnieuw op de set van Mayor of Kingstown.

Marvel

Maar Jeremy Renner droomt dus van meer. “Ik heb er altijd zin in. Ik zal sowieso sterk genoeg zijn. als ze me terug willen, kunnen ze mij krijgen. Het zou sowieso iets speciaals zijn”, zegt de acteur om zijn toekomst in het MCU aan ET Online.

“Ik doe waarschijnlijk zo’n 90 procent van alle dingen die ik kon doen… Ik denk dat er nog eens zes maanden zullen nodig zijn … Ik moet doelen voor mezelf stellen”, gaat hij verder. “De rest van mijn leven zal in het teken staan van gezondheid en welzijn. Herstel zal deel uitmaken van de rest van mijn leven en ik kijk daarnaar uit. Er is altijd iets te doen om beter in te worden en dat is waar ik naar uitkijk.”

Meer
Lees meer...