Jeremy Renner staat opnieuw op de set één jaar na levensgevaarlijk ongeval

Eén jaar nadat hij bijna om het leven kwam in een gevaarlijk ongeval met een sneeuwruimer staat Jeremy Renner opnieuw op de set. Dat liet de 53-jarige acteur zelf weten op sociale media. Hij begint vandaag namelijk met de opnames van het derde seizoen van Mayor of Kingstown.

Jeremy Renner kwam op 1 januari 2023 onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

In de maanden daarna kwam er gelukkig stelselmatig beter nieuws. Jeremy Renner brak bij het ongeval meer dan 30 botten en had dus een zware revalidatie af te leggen. Zo’n half jaar na zijn ongeval begon de acteur positief te kijken naar zijn toekomst als acteur. Hij liet namelijk weten dat hij ervan droomde om terug te kunnen keren naar Marvel. Daar was de toekomst van zijn personage Clint Barton sowieso onzeker. In de Disney+-reeks Hawkeye droeg die namelijk zijn taak enigszins over aan de jonge Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

Mayor of Kingstown

In september volgde er dan nog meer goed nieuws. De reeks Mayor of Kingstown, waar Jeremy Renner de hoofdrol speelt, was toen namelijk vernieuwd voor een derde seizoen. Daarmee was meteen ook duidelijk dat er geloof was dat Renner opnieuw grotendeels de oude zou kunnen worden. En nu zijn de opnames van dat nieuwe seizoen dus begonnen. “Dag één op de set … zenuwachtig vandaag. Ik hoop dat dit lukt, zodat ik het kan waarmaken voor onze productie en, nog belangrijker, voor de fans”, schrijft de acteur erbij.

Mayor of Kingstown gaat over een familie die de vrede probeert te bewaren in een gevaarlijke stad vol straatbendes, gevangenen, bewakers en agenten. De reeks is van de hand van Paramount, maar is bij ons te zien op Prime Video.

Meer
Lees meer...