Jeremy Renner (Hawkeye) hoopt in de toekomst opnieuw in het MCU te zien te zijn

Als het van Jeremy Renner afhangt, zien we hem ook in de toekomst aan het werk als Hawkeye in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Dat heeft de acteur zelf gezegd in een gesprek over zijn toekomst na zijn zware ongeval begin dit jaar.

Jeremy Renner kwam op 1 januari onder een zogenaamde snowcat van zo’n 6.500 kilogram terecht in de buurt van zijn ranch in de staat Nevada in de Verenigde Staten. De acteur werd met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij een tijdje in kritieke toestand verkeerde.

Ondertussen deelden zowel Renner als zijn familie verschillende updates en lijkt het goed te gaan. Afgelopen weekend maakte de acteur bekend dat hij bij dat ongeval meer dan 30 botten had gebroken. Zijn revalidatie zou nog maanden tot zelfs jaren kunnen duren. Recent sprak Jeremy Renner voor het eerst zelf uitgebreid over die gebeurtenissen.

Ondertussen zijn we opnieuw twee maanden verder en heeft de acteur alweer veel vooruitgang geboekt in zijn revalidatie. Afgelopen vrijdag was Renner te gast op de Phoenix Fan Fusion-conventie in Arizona. Daar sprak hij over zijn toekomst.

Hawkeye

“Als Marvel mij terug wil, doe ik het direct”, zei Jeremy Renner volgens het Twitteraccount @LegionofSand. Het account @ParksAndCons meldt dan weer dat de acteur zegt dat hij wil blijven acteren, afhankelijk van of zijn dochter het hem laat doen.

Jeremy Renner is al lang actief als acteur, maar is de laatste jaren het meest bekend geworden om zijn rol als Hawkeye in het MCU. Daarmee was hij te zien in de films Thor (2011), The Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Endgame (2019) en Black Widow (2021). Daarnaast speelde hij ook de hoofdrol in de Disney+-serie Hawkeye. In die serie gaf hij symbolisch zijn boog door aan zijn protegé Kate Bishop. Het is niet bekend of Hawkeye een vervolg krijgt.

Meer
Lees meer...