‘Are You Sure?!’: Jimin en Jung Kook van BTS krijgen nieuwe reeks op Disney+

Jimin en Jung Kook van BTS krijgen hun eigen reeks op Disney+. De twee leden van de populaire Zuid-Koreaanse boyband hadden in het verleden al laten vallen dat ze een reeks gefilmd hadden waarvoor ze samen op reis waren geweest. Het resultaat daarvan zal te zien zijn in de reeks Are You Sure?!.

BTS tekende vorig jaar een deal met Disney+. De groep zou in de komende jaren minstens vijf titels maken voor de streamingdienst. De eerste titel die verscheen was In The Soop: Friendcation met V en zijn vrienden van de zogenaamde “Wooga Squad”. Daarna volgde ook de concertfilm BTS: Permission to Dance On Stage – LA. Vorig jaar verschenen ook de docureeksen j-hope IN THE BOX, SUGA: Road to D-DAY en BTS Monuments: Beyond the Star. Daarmee stond de teller dus officieel op vijf titels, maar daar komt nu nog een zesde bij.

Are You Sure?!

Deze keer gaat het dus niet om een documentaire of een concertfilm, maar wel opnieuw om een reisverslag. Jimin en Jung Kook reisden voor de reeks naar drie verschillende bestemmingen: New York in de Verenigde Staten, het eiland Jeju in Zuid-Korea en Sapporo in Japan. In het officiële persbericht over de reeks komen we te weten dat we het duo zullen volgen terwijl ze “eten, winkelen, koken, kamperen, kanoën, zwemmen en roadtrippen”. “De reeks zal ons een diepere blik geven in de onmiskenbare chemie en vriendschap van Jimin en Jung Kook terwijl ze verschillende onvergetelijke momenten beleven tijdens hun reis. Daarbij zullen ze zich onderdompelen in verschillende culturen, zich wagen aan verschillende activiteiten en de lokale keuken uitproberen”.

De reeks zal bestaan uit acht afleveringen, waarvan de eerste twee verschijnen op donderdag 8 augustus. Daarna zal er elke donderdag een nieuwe aflevering gelost worden op Disney+. De laatste aflevering staat zo gepland voor donderdag 19 september.

Bekijk hier de eerste poster voor Are You Sure?!:

Are You Sure?! is vanaf donderdag 8 augustus te vinden op Disney+.

Meer
Lees meer...