Joe Jonas en Sophie Turner delen een gezamenlijk statement over hun scheiding

De afgelopen dagen waren er heel wat speculaties over Joe Jonas en Sophie Turner. Het celebritykoppel dat in 2019 in het huwelijksbootje stapte en nadien twee dochters mocht verwelkomen, zou scheiden. En nu komt de bevestiging van het echtpaar zelf.

Het celebritykoppel Joe Jonas en Sophie Turner gaat scheiden. Na enkele dagen van speculatie hebben de twee nu zelf een statement uitgebracht waarin ze hun scheiding aankondigen.

Joe Jonas en Sophie Turner

Joe Jonas (34) en Sophie Turner (27) vormen een koppel sinds 2016. In 2017 verloofden ze zich en twee jaar later, in 2019, stapten ze in het huwelijksbootje. In juli 2020 beviel Sophie van hun eerste dochtertje Willa en in juli 2022 kreeg zij nog een zusje, wiens naam nooit bekendgemaakt werd.

Maar nu komt er een einde aan hun huwelijk. De afgelopen dagen verschenen daarover al verschillende geruchten, waarbij er ook verschillende aanleidingen gegeven werden. In een gedeeld statement laten ze weten dat de geruchten over de scheiding waar zijn, maar dat de reden van de breuk een gezamenlijke beslissing was. “Na een huwelijk van vier geweldige jaren hebben we samen besloten om ons huwelijk op een vriendschappelijke manier te beëindigen. Er doen veel speculaties de ronde over de reden, maar het is een beslissing die we samen maakten. We hopen dat iedereen onze privacy en die van onze kinderen kan respecteren.”

Bekijk hier het statement op de Instagrampagina’s van Joe en Sophie:

Meer
Lees meer...