Johnny Depp deelt eerste video op TikTok: “Bedankt aan mijn trouwe supporters”

De Amerikaanse acteur Johnny Depp is sinds kort te vinden op TikTok. Hij maakte zijn account enkele dagen geleden aan en aanvankelijk gebruikte hij het enkel om TikToks van z’n fans te liken. Maar nu heeft hij zijn eerste video gedeeld. Daarin bedankt hij z’n trouwe fans tijdens het proces tegen zijn ex-vrouw Amber Heard.

Onlangs won Johnny Depp de rechtszaak tegen zijn ex Amber Heard. Tijdens het proces waren er telkens heel wat fans aanwezig aan de rechtbank om de acteur een hart onder de riem te steken. Daarnaast volgden miljoenen fans over de hele wereld het proces via livestreams. Fragmenten van die streams gingen viraal op TikTok en die video’s zijn Johnny Depp zelf niet ontgaan.

Johnny Depp op TikTok

Enkele dagen geleden merkten fans van Johnny Depp dat hun video’s geliked werden door een account met de naam Johnny Depp. Het account had een blauw vinkje, wat betekent dat het geverifieerd is door TikTok en dat het dus wel degelijk gaat om de acteur. Tot op heden gebruikte de acteur het account vooral om video’s van zijn fans te liken, maar nu heeft hij ook zelf z’n eerste video gedeeld.

In de video zijn beelden te zien van Depp terwijl hij naar de rechtbank reed. Vanuit zijn auto zijn tientallen fans te zien die hem toejuichen met spandoeken met motiverende boodschappen. Nadien zitten er enkele beelden in de TikTok van Depp op het podium in Londen. Daar speelde hij vlak na het proces, en wanneer de jury nog in beraad was, een optreden met Jeff Beck. Bij de video schreef Johnny Depp: “Aan al mijn geliefde, trouwe en vastberaden fans. We zijn overal samen naartoe gegaan, we hebben alles samen gedaan. Samen hebben we het juiste gedaan en dat allemaal omdat jullie om me gaven. En nu zullen we samen de toekomst tegemoetgaan. Jullie zijn, zoals altijd, mijn werkgevers. Het is onmogelijk om de juiste manier te vinden om jullie te bedanken, behalve gewoon dank u zeggen. Dus: dank u. Mijn liefde en respect, JD.”

Bekijk hier de allereerste TikTok van Johnny Depp:

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger – Love Joys
Meer
Lees meer...