Joost Klein lanceert kledinglijn in samenwerking met Bristol

Het gaat hard voor muzikant Joost Klein. Deze week opende hij samen met Alex Agnew en Charlotte De Bruyne nog het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld en nu brengt hij een eigen kledinglijn uit. Het gaat om verschillende zaken zoals een trainingsbroek, sokken, een trui, slippers, enzovoort. De kledinglijn is vanaf vrijdag 20 oktober beschikbaar bij Bristol.

De Slimste Mens ter Wereld zal hij niet worden, maar toch bouwt Joost Klein verder aan zijn populariteit. Joost begon zijn carrière als EenhoornJoost op YouTube, maar heeft dat alter ego al een tijdje aan de kant geschoven.

Ondertussen heeft hij onder de naam Joost al heel wat albums uitgebracht en staat hij op 25 november in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen met een groot concert. De logische volgende stap bleek een kledingcollectie te zijn.

Joost Klein x Bristol

De echte fans zagen al enkele weken hoe Joost – en ook een van zijn beste vrienden, Acid – nieuwe merchandise leek te teasen. Vandaag volgt dus ook het officiële nieuws dat de Fries wel degelijk een samenwerking is aangegaan met Bristol. Samen maakten ze een kledinglijn die vanaf vrijdag 20 oktober beschikbaar zal zijn in winkels en via de webshop.

Voor die kledinglijn zaten Bristol en Joost samen rond de tafel. Op die manier wilden ze de kleren zo uniek mogelijk maken. Die meetings mondden uiteindelijk uit in het uitbrengen van een hoodie, tracksuit, broek, tanktop, sokken en slippers. “Iedereen, ongeacht afkomst of achtergrond, mag groots dromen. Iedereen kan een held zijn, minstens voor een dag”, klinkt het bij Bristol over de nieuwe samenwerking.

Het meest opvallende stuk uit de kledinglijn zijn zonder twijfel de slippers. Die waren eerder al in een aflevering van De Slimste Mens ter Wereld te zien en spellen ‘Wees kind’. Dat is een verwijzing naar het verleden van Joost, maar moedigt kinderen ook aan om zichzelf te zijn.

Joost Klein x Bristol verschijnt op 20 oktober in alle winkels.

Meer
Lees meer...