‘De Slimste Mens ter Wereld’: Deze drie kandidaten openen het nieuwe seizoen

De Slimste Mens ter Wereld gaat volgende week eindelijk opnieuw van start. Nadat we eerder al de juryleden en de kandidaten leerden kennen, is het nu tijd om te weten wie dat nieuwe seizoen zal aftrappen. Een eerste teaser van Play4 leert ons dat dat Alex Agnew, Joost Klein en Charlotte De Bruyne zijn, en die eerste brengt alvast meteen een gênant verhaal mee.

Na de jubileumeditie De Allerslimste Mens ter Wereld in 2022 – gewonnen door Danira Boukhriss Terkessidis – is het dit jaar weer tijd voor een gewoon seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het programma is daarbij al toe aan zijn 21ste jaargang. De voorbije weken kwamen we al te weten wie er allemaal in de jury zal zitten van De Slimste Mens ter Wereld en daarna volgde ook de uitgebreide kandidatenlijst.

Alex Agnew, Charlotte De Bruyne en Joost Klein

Nu heeft Play4 ook een eerste korte fragment gedeeld. Daarin zie we dus ook meteen welke drie kandidaten de spits zullen afbijten in het nieuwe seizoen. Op de linkse stoel in dat comedian Alex Agnew. In het midden zien we de Gentse actrice Charlotte De Bruyne, bekend van onder andere De Twaalf, en rechts zit de Nederlandse zanger Joost Klein.

Voor die laatste zal het voor veel kijkers waarschijnlijk een eerste kennismaking zijn met het Vlaamse publiek. In het fragment van Play4 komen we echter vooral iets te weten over Charlotte De Bruyne. Zij krijgt er namelijk de vraag of ze ooit iets gênants meegemaakt heeft. Met wat hulp van Erik Van Looy volgt daarop een wildplasverhaal met Kevin Janssens tijdens het filmfestival van Cannes.

Bekijk hier fragment uit De Slimste Mens ter Wereld hier:

De Slimste Mens ter Wereld is vanaf maandag 16 oktober 2023 elke maandag tot donderdag te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...