Julia Garner heeft naar verluidt hoofdrol Madonna te pakken in aankomende biopic

Actrice Julia Garner heeft de hoofdrol van Madonna aangeboden gekregen in de aankomende biopic over het popicoon. Dat meldt Variety. Garner is het best bekend voor haar rollen in de reeksen Inventing Anna en Ozark.

De strijd voor de hoofdrol van de Material Girl zit erop, volgens de bronnen van Variety althans. Inventing Anna-actrice Julia Garner zou dus de rol van Madonna op zich nemen in de aankomende biopic over het leven van de queen of pop.

Julia Garner

Julia Garner eindigde naar verluidt als favoriet uit alle kandidaten voor de hoofdrol van Madonna. De Ozark-ster zou al maanden de koploper zijn voor de rol, vertelde een insider. En die zou ze nu dus aangeboden hebben gekregen. Garners team is het aanbod momenteel aan het overwegen, maar zal het waarschijnlijk accepteren. Dat meldde een andere bron.

Garner won twee Emmy’s voor haar rol als Ruth Langmore in de misdaadserie Ozark van Netflix. Daarnaast speelde ze ook de hoofdrol in de hitreeks Inventing Anna, van diezelfde streamingdienst. Maar ze was o.a. ook al te zien in films als The Assistant en Grandma.

Auditieproces

De Emmywinnende actrice kreeg de kans om Madonna te spelen na een lang en slopend auditieproces. De productie eiste namelijk een ervaren zangeres en danseres. Zo moesten de kandidaten voor de rol dus deelnemen aan choreografiesessies en zangsessies, allemaal met Madonna zelf. Daaruit bleek dus Garner de beste keuze te zijn.

Andere actrices die auditie hebben gedaan voor de begeerde rol zijn Florence Pugh (Black Widow), de Australische Odessa Young en Euphoria-ster Alexa Demie. Zangeressen Bebe Rexha en Sky Ferreira werden ook overwogen. Madonna zal de biopic zelf regisseren en Amy Pascal (Spider-Man: No Way Home) is de producer. Universal Pictures is de productiestudio. Het is echter nog niet geweten wanneer de productie zou beginnen. Daarnaast is er ook nog niets bekend over de andere rollen in de biopic.

Na het grote nieuws overspoelden fans Twitter met hun enthousiasme over de juiste casting en vele Ozark-referenties over het auditieproces.

Wij verzamelden de beste reacties hieronder:

Meer
Lees meer...