Julie Vermeire krijgt nieuw programma waarin ze BV’s TikTok-dansjes aanleert

Julie Vermeire krijgt binnenkort een nieuw programma. Het gaat om Julie’s Dance Academy, waarin ze 9 BV’s Tiktok-dansjes zal aanleren. Julie’s Dance Academy wordt een zogenaamde SHORTIE en zal enkel te bekijken zijn via VTM GO.

Sinds haar deelname aan Dancing with the Stars heeft Julie Vermeire de dansmicrobe helemaal te pakken. Wie haar volgt op TikTok weet natuurlijk dat ze daar heel wat dansjes post. En die kennis zal ze nu doorgeven op negen andere BV’s.

Julie’s Dance Academy

In de nieuwe SHORTIE voor VTM GO zal Julie Vermeire negen BV’s enkele TikTok-dansjes aanleren. Die dansjes werden gemaakt door Julie zelf en zijn afgestemd op de bekende Vlamingen in kwestie. “Ik hou al heel mijn leven van dansen”, klinkt het bij Julie. “Ik zit dagelijks op TikTok en schuim de nieuwste trends af. In dansen kan ik mijn creatieve ei kwijt. Negen enthousiastelingen uit hun comfortzone halen, is dan ook helemaal mijn ding! Voor elk van hen stak ik een dansje in elkaar met a personal touch. Het ultieme doel? Heel Vlaanderen laten dansen!”

De BV’s die we te zien zullen krijgen in Julie’s Dance Academy komen uit verschillende velden. Zo zal Julie Andy Peelman en Junior Planckaert aan het dansen proberen krijgen. Ook Familie-actrice Jools Jatta Janssens en Jamie-Lee Six zullen hun beste dansbeentje voorzetten. Daarnaast zal ook Karen Damen tonen of ze acht jaar na haar tijd bij K3 het dansen nog niet verleerd is. Maar er komen ook enkele “kenners”, zo zullen TikTokkers Stien Edlund, Céline Dept en het koppel Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx ook te zien zijn in Julie’s Dance Academy.

Julie’s Dance Academy is vanaf zaterdag 18 februari 2023 elke week te zien op VTM GO. In de eerste aflevering is het de beurt aan Karen Damen en Céline Dept.

Bekijk hier alvast een preview van de eerste aflevering:

Meer
Lees meer...