Jung Kook (BTS) geeft verrassingsoptreden op Times Square in New York

Jung Kook van BTS dropte vorige week zijn eerste soloalbum ‘GOLDEN’. Ondertussen bracht hij de single Standing Next to You al live in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon en gaf hij ook een minioptreden voor The Today Show. Maar nu stond de Zuid-Koreaanse zanger helemaal gratis op Times Square voor een optreden waarbij hij vijf nummers bracht.

Jung Kook van BTS is nog steeds druk bezig met de promotie van zijn eerste album ‘GOLDEN’ en dat bracht hem gisteren op Times Square waar duizenden fans verzamelden om hem live aan het werk te zien.

Gratis optreden op Times Square

We wisten dat er op donderdag 10 november een “speciaal evenement” gepland stond van Jung Kook. Maar het was tot een half uur voor het optreden een vraagteken wat dat juist zou zijn. Veel fans gokten wel dat het zou gaan om een optreden op Times Square, iets wat Post Malone eerder dit jaar ook al deed. Daarom waren er zelfs voor de officiële aankondiging al duizenden fans afgezakt naar een van de bekendste pleinen ter wereld.

Na de officiële aankondiging stond Times Square volledig vol om het jongste lid van BTS live in actie te zien. Het optreden was ook live te volgen via YouTube, waar meer dan 200.000 mensen meekeken. Jung Kook speelde in totaal zo’n 20 minuten en bracht zijn nieuwe hit Standing Next to You en zijn eerder verschenen singles Seven (feat. Latto) en 3D (feat. Jack Harlow). Daarnaast bracht de zanger ook voor de eerste keer de nieuwe nummers Yes or No en Please Don’t Change (feat. DJ Snake) live.

Bekijk het volledige optreden hier:

Meer
Lees meer...