Jung Kook (BTS) geeft verbluffend liveoptreden van single ‘Standing Next to You’ bij Jimmy Fallon

Jung Kook van BTS was maandag te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Hij deed dat om zijn nieuwe album ‘GOLDEN’ en de bijhorende single Standing Next to You te promoten. Die single bracht hij ook live, samen met z’n zes dansers.

Jung Kook bracht vorige week als zesde lid van BTS zijn soloalbum uit. Het album ‘GOLDEN’ bestaat uit elf Engelstalige popnummers, met Standing Next to You als derde single na Seven (feat. Latto) en 3D (feat. Jack Harlow). Om dit album te promoten was hij te gast bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Standing Next to You

In het interview met Jimmy Fallon beantwoordde Jung Kook verschillende vragen over zijn album, maar het ging ook even over zijn angst voor microgolfovens of het feit dat hij tijdens een livestream voor de ogen van miljoenen fans in slaap viel. Nadien was het dan tijd voor het eerste liveoptreden van de single Standing Next to You. Eerder verscheen er wel al een optreden voor iHeartRadio, maar dat vond plaats in een studio zonder livepubliek en zonder dansers.

In de videoclip van Standing Next to You kregen we al een deel van de choreografie van het nummer te zien. Bij Jimmy Fallon konden we nu de volledige choreografie zien. Daarbij stond Jung Kook soms alleen op het podium, maar kreeg hij voor het refrein en de dancebreak het gezelschap van zes dansers. Zo stond Jung Kook dus opnieuw met zeven op het podium, zoals ook het geval is bij BTS.

Jung Kook wordt sinds de release van zijn album al omschreven als een nieuwe popkoning en zijn haarzuivere liveoptreden is de bevestiging dat hij die titel waardig is.

Bekijk hier het optreden van Standing Next to You:

Bekijk hier het interview met Jung Kook:

Meer
Lees meer...