‘Junior Bake Off Vlaanderen’: Deze acht jonge bakkers nemen het tegen elkaar op

Het vierde seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen gaat binnenkort van start op Play4 en GoPlay. In het nieuwe seizoen zal Jeroom opnieuw acht jonge bakkers verwelkomen in de baktent. Zij zullen het dan tegen elkaar opnemen met als inzet de titel van beste jonge bakker van Vlaanderen.

Junior Bake Off Vlaanderen keert deze maand terug. En bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe bakkers. Play4 heeft vandaag bekendgemaakt welke acht jonge bakkers hun schort aantrekken en het beste van zichzelf zullen geven in de keuken. Daarbij zullen ze moeten proberen om het ondertussen beruchte juryduo Regula en Dominique te overtuigen van hun kunnen.

Augustine (11) uit Schaarbeek

Story image

De eerste deelnemer is de 11-jarige Augustine. Ze woont in Schaarbeek en is perfect tweetalig. Augustine leerde bakken tijdens de coronapandemie en werd door haar vriendinnen overtuigd om mee te doen met Junior Bake Off. Wanneer Augustine niet in de keuken staat, is ze te vinden bij de scouts, op een basketbalveld of achter de piano.

Emilie (14) uit Harelbeke

Story image

De tweede deelnemer is de altijd vrolijke Emilie uit Harelbeke. Ze woont eigenlijk met haar gezin in het verre Singapore, maar tijdens de schoolvakanties keert ze geregeld terug naar België. De taarten die ze maakt zijn vaak heel kleurrijk, waarbij ze ook durft experimenteren met de bijzondere smaken of opmerkelijke ingrediënten uit Singapore.

Flore (14) uit Wiekevorst

Story image

De 14-jarige Flore is een creatieve duizendpoot. Zo houdt ze zich bezig met knutselen en schilderen. Die creativiteit kan je ook terugvinden in haar taarten. Flore voegt namelijk graag de nodige sparkle toe aan haar baksels, waarbij ze veel kleur, vrolijkheid en glitter gebruikt. Flore verkoopt haar taarten op haar eigen webshop ‘Zoet en Tegoed’.

Joni (15) uit Geel

Story image

Joni is met haar 15 jaar de oudste deelnemer in het vierde seizoen. Ze is dol op katten en muziek en dan vooral die van haar favoriete band Måneskin. Daarnaast speelt Joni ook toneel en heeft ze een grote verzameling edelstenen. Joni maakt haar taarten vaak zo groot, zo kleurrijk en zo zot mogelijk.

Leïla (11) uit Meise

Story image

Na de oudste deelnemer is het tijd voor de jongste deelnemer. De 11-jarige Leïla is dan wel de jongste deelnemer, maar absoluut niet de minste. Haar hobby’s zijn paardrijden, pianospelen en realistisch tekenen. Ze is geobsedeerd door andere planeten en droomt ervan om ooit naar de ruimte te gaan. Haar grootste uitdaging in de tent zal zijn om niet slordig te werk te gaan

Paul (14) uit Kontich

Story image

De 14-jarige Paul heeft grote interesse in het menselijk brein en droomt ervan om neurochirurg te worden. Hij is een fanatieke sporter en doet aan lopen, voetballen, padellen en skiën. Samen met zijn tweelingzus richtte hij het koekjesbedrijf ‘Goockies’ op, wat staat voor ‘Good Coockies‘. ​

Tuur (12) uit Opwijk

Story image

De 12-jarige Tuur is een echte waaghals die altijd op zoek is naar adrenaline. Zijn hobby’s zijn moderne dans, acro en KSA. Hoewel hij niet snel bang is, heeft hij een enorme angst voor clowns. Tuurs motto is “you only live once” en ook in zijn taarten neemt hij al eens graag een risico door nieuwe dingen uit te proberen.

Younes (12) uit Lauwe

Story image

De laatste deelnemer is de 12-jarige Younes. Hij heeft twee jongere zussen en is de rustigheid zelve. Hij zal dan ook niet snel last krijgen van stress in de baktent. Younes zit in de tekenacademie, werkt graag in de moestuin en is enorme fan van Disney.

Junior Bake Off Vlaanderen is vanaf zaterdag 20 april te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...