K-popgroep ITZY kondigt wereldtournee aan met stops in Europa

De K-popgroep ITZY heeft een wereldtournee aangekondigd. De ‘Born to Be’-wereldtournee zal volgende maand afgetrapt worden met twee concerten in Seoul, waarna de groep verder reist naar Australië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië en Europa.

Na de recente release van ‘Born to Be’, het tweede studioalbum van ITZY, heeft de K-popgroep opnieuw geweldig nieuws voor haar fans. ITZY zal namelijk op wereldtournee gaan, waarbij de groep langs vijf verschillende continenten zal trekken. Daarbij is ook Europa, waar ITZY in vijf steden te zien zal zijn.

‘Born to Be’-wereldtournee

ITZY heeft de ‘Born to Be’-wereldtournee aangekondigd. Van februari tot augustus zal de groep reizen naar vijf verschillende continenten voor in totaal 29 concerten. De eerste twee concerten worden een thuismatch voor de groep, want het gaat om twee concerten in het Jamsil Indoor Stadium in Seoul, Zuid-Korea op 24 en 25 februari. Daarna trekt de groep kort naar Thailand voor een optreden in Bangkok op 16 maart. Vervolgens staan drie concerten gepland in Australië en één in Singapore, Mexico City en Santiago (Chili).

Eind april is het dan de beurt aan Europa. Het eerste concert in Europa gaat door in Londen (Verenigd Koninkrijk) op woensdag 24 april. Daarna zal ITZY nog te zien zijn in Parijs (Frankrijk) op vrijdag 26 april, Berlijn (Duitsland) op zondag 28 april, Amsterdam (Nederland) op woensdag 1 mei en Madrid (Spanje) op zaterdag 4 mei. Na het Europese luik zal ITZY twee avonden te zien zijn in Tokio (Japan), gevolgd door het uitgebreide Noord-Amerikaanse deel van de tour met in totaal tien stops. De laatste drie concerten gaan opnieuw door in Azië, met stops in Taipei (Taiwan), Manila (De Filipijnen) en Hongkong.

Het gaat om de tweede wereldtournee van ITZY, maar de eerste die ook halt zal houden in Europa. De eerste wereldtournee van de groep, de ‘Checkmate’-wereldtournee, trok namelijk enkel naar landen in Azië en Noord-Amerika. Op de poster zijn enkel Yuna, Ryujin, Yeji en Chaeryeong te zien. Het lijkt er dus op dat Lia, die wegens gezondheidsredenen momenteel een pauze neemt, er ook niet zal bij zijn tijdens de wereldtournee.

Bekijk hier de aankondiging van de ‘Born to Be’-wereldtournee:

Meer
Lees meer...