Bebe Rexha lost samenwerking met K-popgroep ITZY

Bebe Rexha heeft de remix van haar nummer Break My Heart Myself gereleased. Voor de nieuwe versie van dat nummer werkte ze samen met Ryujin en Yeji van de K-popgroep ITZY. Het duo maakte vorige maand een danscover op het nummer van Bebe Rexha. Daar was Bebe zelf zo’n fan van dat ze een samenwerking voorstelde. En nu is die daar.

Heel wat Westerse artiesten werken tegenwoordig samen met K-popartiesten. Denk zo maar aan de samenwerkingen van BTS met Megan Thee StallionBlackpink met Selena Gomez en Jung Kook met Charlie Puth. Volgende week verschijnt ook de samenwerking van Jin, Jimin, V en Jungkook van BTS met Benny Blanco en Snoop Dogg. Maar ook nu is er al een nieuwe samenwerking tussen een K-popgroep en een Westerse artiest. Het gaat daarbij om Bebe Rexha en Ryujin en Yeji van ITZY.

Danscover

In juni deelden Ryujin en Yeji van ITZY hun danscover op het nummer Break My Heart Myself van Bebe Rexha. De video ging viraal en bereikte zo ook Bebe Rexha zelf. Zij was laaiend enthousiast en bedankte de K-popsterren uitvoerig via sociale media. 

In de nasleep van de populariteit van de video werd Break My Heart Myself opnieuw gepromoot in Zuid-Korea. De choreografie groeide ook uit tot een TikTok-hype waardoor het nummer ook in de rest van de wereld aan populariteit won. En ook Bebe Rexha zelf waagde zich aan de choreo, ook al liet ze daarbij weten dat ze “geen danser” is. 

Bekijk hier de danscover van Ryujin en Yeji van ITZY:

Bekijk hier de versie van Bebe Rexha:

@beberexha I trieddddddd. Im not the best dancer lolololol. Love you @ITZY #breakmyheartmyself ♬ Break My Heart Myself (feat. Travis Barker) – Bebe Rexha

Break My Heart Myself ft. ITZY

Kort nadat de video viraal ging, liet Bebe Rexha al weten dat ze graag wilde samenwerken met ITZY voor een remix van Break My Heart Myself. Zowel Bebe als ITZY stuurden toen al hints de wereld in waardoor het leek dat die samenwerking er ook daadwerkelijk zou komen. En niet veel later kwam er ook de officiële bevestiging.

Vandaag, op vrijdag 29 juli 2022, is het nummer Break My Heart Myself (feat. YEJI & RYUJIN of ITZY) verschenen. In de nieuwe versie neemt zangeres Yeji het tweede vers voor haar rekening en krijgt rapster Ryujin enkele raplijnen op het einde van het nummer.

Bekijk hier de lyric video (in het Engels en Koreaans) van Break My Heart Myself (feat. YEJI & RYUJIN of ITZY):

Meer
Lees meer...