Samenwerking BTS met Snoop Dogg en Benny Blanco verschijnt op 5 augustus

Op vrijdag 5 augustus verschijnt er een opvallende samenwerking van BTS. De Zuid-Koreaanse boyband werkte namelijk samen met rapper Snoop Dogg en producer Benny Blanco voor het nummer Bad Decisions. Niet alle leden van BTS zullen te horen zijn op het nummer. Het gaat enkel om de zangers: Jin, Jimin, V en Jung Kook.

BTS kondigde vorige maand aan dat ze zich de komende tijd meer zouden focussen op hun solowerk, maar daar horen ook samenwerkingen met hun eigen leden bij. Zo verschijnt er op vrijdag 5 augustus een samenwerking van Jin, Jimin, V en Jung Kook van BTS met rapper Snoop Dogg en producer Benny Blanco.

Bad Decisions

Snoop Dogg liet enkele maanden geleden al weten dat hij zou samenwerken met BTS. De rapper verklapte toen al dat hij z’n bijdrages voor het nummer al had opgenomen en doorgestuurd. Nadien werd het stil over deze samenwerking. Benny Blanco begon deze week dan weer een samenwerking met BTS te teasen via TikTok. Eerder vandaag werd die ook bevestigd door de leden van BTS.

Nu leren we dat het nummer de naam Bad Decisions kreeg en een samenwerking zal zijn tussen Benny Blanco, Snoop Dogg en de zogenaamde vocal line van BTS. Die vocal line bestaat uit de zangers van BTS: Jin, Jimin, V en Jung Kook. Benny Blanco deelde al een schema voor de release van Bad Decisions. Zo krijgen we op vrijdag 22 juli al de artwork van het nummer te zien. Later volgen dan de trailers voor de videoclip. Het nummer en de bijhorende videoclip verschijnen vervolgens op vrijdag 5 augustus om 6 uur ’s morgens Belgische tijd. Later volgen nog een lyric video, een visualizer en een making-of.

“Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een nummer heb met Jin, Jimin, V en Jung Kook van BTS en Snoop Dogg. Het voelt niet eens echt!”, klinkt het bij Benny Blanco. Bad Decisions wordt het eerste nummer van het derde album van Benny Blanco dat later dit jaar verschijnt.

Xbox

Kort nadat het nieuws van de samenwerking bekend werd gemaakt, mengde ook Xbox zich in het verhaal. Het Twitteraccount van de spelconsole schreef: “We hebben samengewerkt met Benny Blanco, BTS en Snoop Dogg om iets te maken dat nooit eerder werd gedaan.”

Uit het officiële persbericht blijkt dat het zou gaan om “unieke en nooit eerder geziene manieren om de release te vieren”. We mogen ons waarschijnlijk dus aan nog enkele verrassingen verwachten buiten het schema van Benny Blanco.

Meer
Lees meer...