K-popgroep SEVENTEEN kondigt nieuwe concertfilm aan

SEVENTEEN heeft een nieuw cinema-evenement aangekondigd. Het gaat om een opname van het concert ‘SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ AGAIN TO SEOUL’. Dit maakte deel uit van de encore-tak van de ‘FOLLOW’-tour van de groep en bracht de dertien leden voor de eerste keer naar het Seoul World Cup Stadion.

Tegenwoordig pakken K-popgroepen regelmatig uit met concertfilms. Zo kon je de afgelopen maanden in de zalen van Kinepolis al gaan kijken naar de concerten van BTS, SUGA, IU, MAMAMOO, aespa en BLACKPINK. SEVENTEEN hield in het verleden ook al zo’n evenement in cinemazalen en heeft er nu nog eentje aangekondigd.

SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ AGAIN TO CINEMA

Voor de leden van de groep was dit een bijzonder concert aangezien het Seoul World Cup Stadion het op één na grootste stadion van Zuid-Korea is. Ze droomden dan ook al lang om in het stadion op treden. “Het voelt alsof we hard gewerkt hebben voor deze dag”, klinkt het zo.

Voor de concertfilm werd het optreden met verschillende camera’s gefilmd, waardoor je het concert beter dan ooit zal kunnen beleven. Beelden van het concert zullen ook afgewisseld worden met beelden van achter de schermen en interviews met de dertien leden van de groep.

Je zal de film kunnen bekijken in de filialen van Kinepolis in ScreenX-, 4DX- en ULTRA 4DX-kwaliteit. Wie de film wil zien, zal er wel op tijd bij moeten zijn, want de film is enkel te bekijken op woensdag 21 augustus, donderdag 22 augustus en zaterdag 24 augustus.

Bekijk hier de trailer voor SEVENTEEN TOUR ‘FOLLOW’ AGAIN TO CINEMA:

Meer informatie over de deelnemende filmzalen vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...