Documentaire ‘MAMAMOO: MY CON THE MOVIE’ komt ook naar Belgische filmzalen

De K-popgroep MAMAMOO komt binnenkort met een eigen documentaire. In MAMAMOO: MY CON THE MOVIE zullen we Solar, Moon Byul, Whee In en Hwa Sa kunnen volgen tijdens hun concerten en zullen ze ook hun persoonlijke en oprechte verhalen delen in nieuwe interviews.

MAMAMOO is al jaren een van de succesvolste vrouwelijke K-popgroepen. Het viertal heeft al heel wat hits op hun naam staan en ook solo doen ze het goed. In de documentaire MAMAMOO: MY CON THE MOVIE zullen ze hun verhaal doen, aangevuld met concertbeelden.

MAMAMOO: MY CON THE MOVIE

MAMAMOO is de volgende K-popgroep die een eigen documentaire krijgt. We zullen de vier leden horen in nieuwe interviews waarin ze een persoonlijke kijk geven op hun leven en hun tijd als leden van MAMAMOO. We krijgen ook beelden te zien van de ‘MAMAMOO WORLD TOUR’ in Seoul, Zuid-Korea. De documentaire zal te zien zijn in filmzalen over de hele wereld, waaronder ook de zalen van Kinepolis in België.

Tickets voor de film zijn al te koop via de website van Kinepolis. De film zal getoond worden in de filialen van Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk en Luik. Het gaat om een filmevenement, dus zal de film enkel getoond worden op woensdag 9 augustus en zaterdag 12 augustus 2023.

Bekijk hier de trailer voor MAMAMOO: MY CON THE MOVIE:

Meer
Lees meer...