BLACKPINK komt met concertfilm naar cinemazalen over de hele wereld

De K-popgroep BLACKPINK komt met een concertfilm van haar ‘BORN PINK’-wereldtournee. Wie het concert in de cinema wil zien, kan dat op drie dagen deze zomer. De film zal namelijk enkel te zien zijn op woensdag 31 juli, zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus.

Tegenwoordig pakken K-popgroepen regelmatig uit met concertfilms. Zo kon je de afgelopen maanden in de zalen van Kinepolis al gaan kijken naar de concerten van BTS, SUGA, IU, Seventeen, MAMAMOO en aespa. Nu komt ook BLACKPINK met een concertfilm.

BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS

De concertfilm BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] IN CINEMAS zal beelden bevatten van de ‘BORN PINK’-wereldtournee van BLACKPINK die doorging van oktober 2022 tot en met september 2023. In totaal speelde de groep 66 shows in steden verspreid over Azië, Europa, Noord-Amerika en Australië.

Ondertussen zit de tour er dus al meer dan een half jaar op en het waren turbulente maanden voor het viertal. Het contract van de leden van BLACKPINK met hun agentschap YG Entertainment liep ten einde, waardoor ze moesten beslissen of ze wilden bijtekenen bij het agentschap of andere oorden wilden opzoeken. De onderhandelingen sleepten enkele maanden aan, tot YG Entertainment in december 2023 liet weten dat de vier leden hun contract bij het agentschap verlengd hadden, maar enkel voor groepsactiviteiten als BLACKPINK. Voor hun solowerk gingen de vier leden hun eigen weg. Jennie, Lisa en Jisoo richtten hun eigen agentschap op. Rosé tekende een contract bij het THEBLACKLABEL, een dochterbedrijf van YG Entertainment.

Op 8 augustus bestaat BLACKPINK officieel acht jaar en dat zal dus gevierd worden met een concertfilm. De film zal te zien zijn op woensdag 31 juli, zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus. Op de website bornpinkincinemas.com kan je kijken welke cinema in jouw buurt de film zal spelen.

Meer
Lees meer...