K-popgroep STAYC komt naar Europa

De K-popgroep STAYC zal met haar komende ‘TEENFRESH’-wereldtournee halthouden in vier Europese steden. De concerten die zullen doorgaan in Londen, Parijs, Berlijn en Warschau staan gepland voor begin maart. Later dit jaar zal STAYC ook in Antwerpen te zien zijn als een van de artiesten op ‘Music Bank in Antwerp’.

K-popgroep STAYC zal voor de eerste keer afzakken naar Europa. De zeskoppige groep doet dat met de ‘TEENFRESH’-wereldtournee, die al enkele maanden geleden van start ging.

‘TEENFRESH’-wereldtournee

STAYC maakte haar debuut in 2020 en is momenteel bezig met haar eerste wereldtournee. De ‘TEENFRESH’-wereldtournee van STAYC werd al in september 2023 afgetrapt met twee concerten in Seoul in thuisland Zuid-Korea. In oktober was het dan de beurt aan het Amerikaanse luik van de tour met zeven stops in verschillende steden. Vanaf 14 januari gaat de tour verder met drie concerten in Taipei, Hongkong en Singapore.

Daarna is het dan de beurt aan Europa. Op zondag 3 maart zal de groep te zien zijn in Londen in het Verenigd Koninkrijk. Op dinsdag 5 maart is het de beurt aan Parijs in Frankrijk. Daarna trekt de groep verder naar Berlijn in Duitsland op vrijdag 8 maart en op zondag 10 maart is STAYC te zien in Warschau in Polen.

Antwerpen

De tour houdt dus geen halt in België, maar fans van STAYC kunnen de groep wel in ons land aan het werk zien. STAYC is namelijk een van de vijf namen die al aangekondigd zijn voor ‘Music Bank in Antwerp’ op 20 april 2024.

Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor deze show in het Sportpaleis waarop ook TOMORROW X TOGETHER (TXT), ONEUS, ZEROBASEONE (ZB1) en RIIZE te zien zullen zijn.

Meer
Lees meer...