Left Right
scrollTop top

‘K3, een nieuw begin’ volgt vanaf zaterdag de eerste dagen van Julia als K3’tje


K3, een nieuw begin
© VTM

Het is ondertussen al een week geleden dat de Nederlandse Julia Boschman verkozen werd tot het nieuwe lid van K3. Er stond haar meteen een overvolle agenda vol repetities, fotoshoots en opnames te wachten en daar kunnen wij van meegenieten in het nieuwe programma K3, een nieuw begin.

Vanaf zaterdag 4 december 2021 kan je drie weken lang kijken naar K3, een nieuw begin. In die minireeks volgen we de nieuwe K3, mét Julia, tijdens hun eerste dagen. Dit is wat we van de eerste aflevering mogen verwachten.

K3, een nieuw begin

Vorige week veranderde het leven van de 19-jarige Julia Boschman van de ene dag op de andere. Zij werd namelijk gekozen als de vervangster van Klaasje en zal de komende jaren als het derde lid van K3 door het leven gaan. In de eerste aflevering van K3, een nieuw begin is er veel aandacht voor die grote levensverandering van Julia. “Toen ik mijn naam hoorde was één van de eerste dingen die ik dacht ‘oh my god’! Je werkt maanden naar dat moment toe, dat is echt wat ik wilde horen op dat moment. Het kwam heel hard binnen, maar ik besefte ook niet dat het écht was. Kortsluiting in mijn hoofd!”

Maar vanaf dan was het werken geblazen voor Julia. Ze moest zich, samen met Hanne en Marthe, namelijk meteen beginnen voorbereiden op de release van de nieuwe single Waterval, een volledig nieuw K3-album inzingen, videoclips opnemen en de shows in het Sportpaleis voorbereiden. Hoe dat het nieuwe trio verliep, krijgen we te zien in de drie afleveringen van K3, een nieuw begin.

Nog geen eerste optreden

Uiteraard zal in het programma ook heel wat aandacht besteed worden aan de bijzondere start van de nieuwe K3. Tijdens hun eerste optreden als K3 moest Marthe namelijk zingen vanuit haar woonkamer. Tijdens de show was ze dan te zien op een scherm met wieltjes onder. “Marthe was er niet live bij en ik vond dat heel heftig”, klinkt het bij Hanne. “K3 gaat eindelijk weer compleet zijn, maar Marthe kon niet bij dat moment aanwezig zijn en dat vind ik heel dubbel.” 

Jammer genoeg zal het eerste echte optreden van de nieuwe K3 nog niet voor meteen zijn. Normaal stonden zij op vrijdag 3 december voor de eerste keer echt samen op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen voor de Studio 100 Rewind Party. Maar het Overlegcomité besliste daar anders over, waardoor die show niet doorgaat. Ook de volgende optredens van K3, op de Sinterklaasshow van Studio 100, gaan voorlopig niet door.

K3, een nieuw begin is vanaf zaterdag 4 december 2021 om 19.55 uur, drie weken lang te zien op VTM en VTM GO.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…