Left Right
scrollTop top

Katy Perry lost eerste teaser van ‘Pokémon’-nummer ‘Electric’


Katy Perry
© AP Photo/Asanka Ratnayake (via Isopix)

Pokémon bestaat dit jaar 25 jaar en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Er komt namelijk een album om die 25ste verjaardag te vieren. Het album is een samenwerking met Universal Music Group, waardoor de verschillende artiesten van dat label op het album te horen zullen zijn. Eén daarvan is Katy Perry, die ons nu al een klein stukje van haar nummer laat horen.

Hoewel Ash Ketchum en z’n vrienden schijnbaar nooit een dag ouder worden, blaast Pokémon dit jaar al 25 kaarsjes uit. De eerste edities van het spel, Pokémon Red en Pokémon Green, verschenen in 1996 in Japan en datzelfde jaar groeide het al uit tot een wereldwijde rage. Ondertussen zijn we 25 jaar, een televisiereeks, verschillende films, een kaartspel en een mobiel spel later en krijgt de franchise een verjaardagsalbum met enkele grote namen.

Electric

Verschillende artiesten van Universal Music Group werkten samen aan het album. Het nummer van Katy Perry heet Electric en is duidelijk een knipoog naar de elektrische pokémon waarvan Pikachu natuurlijk de bekendste is. Met een tweet maakt Katy Perry bekend dat het nummer er “bijna” is. Daarbij liet ze ook een eerste kleine teaser horen.

Veel krijgen we daarbij nog niet. Het gaat om enkele noten gevolgd door het woord “electric“. Het wordt het eerste nummer dat Katy Perry uitbrengt sinds Resilient (Tiësto remix) in november 2020. Electric zal te vinden zijn op het verzamelalbum voor de 25ste verjaardag van Pokémon. Daarop zullen 14 nummers te vinden zijn, uitgevoerd door 11 verschillende artiesten. Naast Katy Perry hebben ook Post Malone en J Balvin al bevestigd dat ze meewerken aan het album. Het Pokémon-nummer van Post Malone verscheen al in februari en is een cover van het nummer Only Wanna Be with You van Hootie and the Blowfish. Dat nummer kreeg ook al een interessante videoclip waarin ook verschillende pokémon te zien zijn.

Het is nog niet geweten wanneer het nummer van Katy Perry precies zal verschijnen en ook de releasedatum van het album is voorlopig nog niet bekend.

Bekijk hier de videoclip van het Pokémon-nummer van Post Malone:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…