Katy Perry en Orlando Bloom verwelkomen dochtertje

Zangeres Katy Perry en acteur Orlando Bloom hebben de geboorte van hun dochtertje bekendgemaakt. Het was Unicef dat als eerste met het nieuws van de geboorte kwam. Katy Perry en Orlando Bloom zijn ambassadeur van de organisatie en deelden een belangrijk statement bij de geboorte van hun dochtertje.

Katy Perry en Orlando Bloom zijn voor de eerste keer ouders geworden. Waar sommige celebritykoppels miljoenen dollars vragen voor de exclusieve eerste foto’s van hun kinderen, gebruikten Katy en Orlando het moment om aandacht te vragen voor de belangen van andere kinderen.

Daisy Dove Bloom

Katy Perry maakte haar zwangerschap eerder dit jaar bekend in de videoclip van haar nummer Never Worn White. Daarin was ze te zien met haar babybuikje. We zijn ondertussen enkele maanden verder en de baby is daar. Het is de eerste baby voor het koppel, maar Orlando heeft al een zoontje van 9, Flynn, uit zijn relatie met topmodel Miranda Kerr.

De pasgeboren baby is een dochtertje dat de naam Daisy Dove Bloom kreeg. Op de eerste foto zijn de handen van Katy, Orlando en de kleine Daisy te zien. Daarbij valt de nagel van mama Katy op, waarop voor de gelegenheid een madeliefje (daisy in het Engels) getekend was.

Bekijk hier de allereerste foto van de kleine Daisy Dove Bloom:

https://www.instagram.com/p/CEYL6Rwlpen/

Unicef

Het was dus Unicef dat met de primeur ging lopen, en da’s niet zomaar. Katy en Orlando zijn namelijk Goodwill-ambassadeurs van de organisatie. Het koppel gaf al een statement aan Unicef over de geboorte van hun dochtertje. “We zweven van liefde en verwondering door de veilige en gezonde komst van ons dochtertje”, zo klinkt het. “Maar we weten dat wij bij de gelukkigen zijn en dat niet iedereen een vredevolle geboorte kan hebben zoals die van ons.”

Ze gaan verder met een belangrijke boodschap. “Gemeenschappen over de wereld hebben nog steeds te kampen met een tekort aan zorgverleners en elke 11 seconden sterft een zwangere vrouw of een pasgeboren baby. Vaak gaat het daarbij om overlijdens die te vermijden zijn. Door Covid-19 zijn er zo veel meer levens van jonge baby’s in gevaar door de stijgende tekorten aan water, zeep, vaccins en geneesmiddelen die ziektes kunnen voorkomen. Als ouders van een pasgeboren kind breekt dit onze harten. We voelen mee met de ouders die in de problemen zitten.”

Het koppel eindigt hun statement dan ook met een oproep. “Als Unicef Goodwill-ambassadeurs weten we dat Unicef daar is waar hulp nodig is en er alles aan doet om elke zwangere vrouw toegang te geven tot hulpverlening en medische zorgen. Om het hart van onze dochter te eren, hebben we een donatiepagina opgezet om de komst van Daisy Dove Bloom te vieren. Door Unicef te steunen, help je ieder kind aan een veilig start van z’n leven in een gezondere wereld. We hopen dat ook jullie hart kan bloeien (bloom) met generositeit. Klik op de link in bio om het meest kostbare geschenk te steunen: een gezond kind.”

Wie zelf een bijdrage wil leveren, kan dat doen via deze link.

https://www.instagram.com/p/CEYSKzEpWzS/
Meer
Lees meer...