Left Right
scrollTop top

Katy Perry bevestigt zwangerschap in nieuwe videoclip ‘Never Worn White’


Katy Perry bevestigt zwangerschap in nieuwe videoclip 'Never Worn White'
© Instagram: katyperry en orlandobloom

Katy Perry bracht woensdag haar videoclip voor de single Never Worn White uit. Een fijn cadeau voor de fans, die al een tijdje op nieuwe muziek wachtten. Alleen gaf de zangeres nog een extraatje prijs. De zangeres en acteur Orlando Bloom verwachten namelijk een kindje.

Gisteren was een goede dag voor de fans van Katy Perry. De Amerikaanse zangeres gaf al een tijdje verschillende hints over nieuwe muziek, en gisteren was het ook eindelijk zover. Met Never Worn White brengt ze haar eerste single uit sinds vorig jaar. Gelijktijdig met de release bracht Katy Perry ook de videoclip van het liedje uit. Die clip eindigde met een zichtbare zwangere buik.

Geruchten

Tijdens de release van de videoclip ging Katy Perry live op Instagram. Daarin vertelde ze dat haar zwangerschap waarschijnlijk hetgeen is dat ze het langste ooit heeft moeten verzwijgen. De geruchten over een eventuele baby begonnen toen Perry eerder al een teaser van de clip deelde op haar Instagram-profiel. Daarin was al voor een seconde te zien dat ze met haar handen haar buik aanraakte. Reacties als “Ben je zwanger?” en “Omg, baby Perry” volgden. In de clip zelf komt de zwangere buik pas de laatste seconden aan bod.

De baby is de eerste voor Katy Perry. Haar vriend Orlando Bloom heeft al een zoon, Flynn, uit een vorige relatie. De acteur kwam laatst nog in het nieuws omdat hij een foutieve tattoo voor zijn zoon liet zetten. Hopelijk verloopt het bij zijn tattoo voor zijn tweede kindje iets vlotter. De twee zijn sinds 2016 een koppel en zijn sinds vorig jaar ook verloofd. In Never Worn White heeft Katy Perry het over haar kleine onzekerheid rond trouwen, maar ook over het vertrouwen in haar verloofde. In een Instagram-story vertelde het koppel nog dat ze blij waren dat de bevalling is uitgerekend rond dezelfde tijd als de release van haar nieuwe album. Deze zomer dus. Een reden om dubbel benieuwd te zijn!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.776.671
 • Aantal
  doden
  1.124.669
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  240.159
 • Aantal
  doden
  10.489