Katy Perry lanceert ‘Pokémon’-nummer ‘Electric’

Katy Perry heeft haar nieuw nummer Electric op de wereld losgelaten. En het is niet zomaar een nummer. Electric is namelijk opgenomen ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Pokémon. Het is één van de veertien nummers die te horen zullen zijn op het album om die verjaardag van de franchise te vieren.

De Amerikaanse zangeres Katy Perry is terug met een nieuw nummer. Speciaal voor de 25ste verjaardag van Pokémon maakte ze het nummer Electric. Een nummer dat toont dat een klein vonkje kan uitgroeien tot iets groot als je er maar genoeg in gelooft.

Electric

Eerder deze week deelde Katy Perry een eerste teaser van Electric op Twitter en liet ze ook weten dat het nummer “bijna” zou verschijnen. En dat was duidelijk geen leugen want nu is het nummer, inclusief videoclip, daar.

Electric is een heel typisch Katy Perry-nummer en past perfect bij hits als Firework en Roar. In de videoclip duiken ook pokémon op. We zien Katy Perry en Pikachu die haar jonge zelf en een Pichu bespieden en ook een handje helpen. Met de hulp van volwassen Katy en Pikachu kan ze genoeg zelfvertrouwen kweken om haar eerste grote optreden te geven.

Bekijk hier de videoclip van Electric:

25 jaar Pokémon

Electric zal te vinden zijn op het verzamelalbum voor de 25ste verjaardag van Pokémon. Daarop zullen 14 nummers te vinden zijn, uitgevoerd door 11 verschillende artiesten van Universal Music Group. Naast Katy Perry hebben ook Post Malone en J Balvin al bevestigd dat ze meewerken aan het album. Het Pokémon-nummer van Post Malone verscheen al in februari en is een cover van het nummer Only Wanna Be with You van Hootie and the Blowfish. Ook in de videoclip van dat nummer zijn verschillende pokémon te zien.

Het is nog niet geweten wanneer het volledige album zal verschijnen.

Meer
Lees meer...