Ken krijgt eigen Barbiepop in iconische ‘Kenough’-sweater

Barbiepoppen zijn nooit écht weggeweest, maar toch heeft de film Barbie ervoor gezorgd dat de hype enorm gegroeid is. Van die populariteit maakt speelgoedbedrijf Mattel nu natuurlijk gebruik. De laatste maanden zijn er namelijk al heel wat nieuwe Barbiepoppen verschenen. De nieuwste toevoeging aan de familie is de Kenough-pop.

Barbie is al maandenlang hét gespreksonderwerp in filmland. Nog voor de release werd er massaal uitgekeken naar de film van regisseur Greta Gerwig met Margot Robbie (Barbie) en Ryan Gosling (Ken) in de hoofdrol. Ook na de release maakte Barbie die grote verwachtingen waar. De film werd overladen met positieve kritieken en scoorde ook al snel zeer goed aan de box office.

Die populariteit had natuurlijk ook invloed op de aankoop van Barbies. Ondertussen zijn er alweer heel wat nieuwe poppen op de markt, maar daarbij valt één specifieke pop iets meer op.

Kenough

Sinds de release van Barbie afgelopen zomer is er één outfit uit de film waar iedereen het over heeft. De fluffy trui van Ken met daarop de zin “I am Kenough“. De trui is sindsdien in verschillende winkels te vinden en kreeg een iconische status op zich.

De populariteit van die trui is ook Mattel opgevallen. Het speelgoedbedrijf lanceert nu namelijk een Barbiepop die volledig gebaseerd is op Ken uit de film mét een iconische outfit aan. Het gaat om de bekende fluffy trui in regenboogkleuren, een bandana, witte cowboylaarzen en een opvallende trainingsbroek. Met die outfit verwijst Mattel naar nog meer versies van Ryan Goslings Ken uit de film.

Meer
Lees meer...