‘Killers of the Flower Moon’ heel binnenkort te zien op Apple TV+

Hoewel de film Killers of the Flower Moon op dit moment nog in enkele cinema’s te zien is, zal het nieuwste project van Martin Scorsese binnenkort ook al op Apple TV+ verschijnen. Dat heeft de streamingdienst zelf bekendgemaakt. In de film zijn onder andere Leonardo DiCaprio en Robert De Niro te zien.

De samenwerking tussen regisseur Martin Scorsese en acteur Leonardo DiCaprio leverde met Gangs of New YorkThe AviatorThe DepartedShutter Island en The Wolf of Wall Street doorheen de jaren al heel wat meesterwerkjes op. Het veelvuldig bekroonde duo keerde in oktober terug met Killers of the Flower Moon.

Binnenkort verhuist de film naar Apple TV+. Dat komt door de samenwerking tussen Scorsese en de streamingdienst die al sinds 2020 bestaat. Vanaf 12 januari kan je het nieuwe project dus ook vanuit je living bekijken.

Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon is gebaseerd op een gelijknamig boek en vertelt een waargebeurd verhaal. Het verhaal speelt zich af in het begin van de 20ste eeuw en gaat over de Native American-stam Osage Nation. Die werden toen namelijk van de ene dag op de andere steenrijk omdat er op hun grondgebied olie was ontdekt.

De film volgt Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone) die een onmogelijke romance beginnen. Naast DiCaprio en Gladstone zijn ook Robert De Niro, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins en Jillian Dion in de film te zien.

Apple TV+

Hoewel de film dus pas in oktober in de bioscoop verscheen, volgt volgende week al een release op Apple TV+. Dat Killers of the Flower Moon uiteindelijk op die streamingdienst zou verschijnen, is door de samenwerking tussen regisseur Martin Scorsese en Apple geen verrassing. Maar toch komt de release er opvallend snel. Vanaf vrijdag 13 januari is die namelijk al te zien.

Bekijk de trailer van Killers of the Flower Moon hier:

Meer
Lees meer...