Kim Kardashian over Kanye: “De beste vader ooit”

De scheiding tussen Kim Kardashian (41) en rapper Kanye ‘Ye’ West (45) heeft de nodige drama met zich meegebracht. Toch had de realityster zondag op Vaderdag niets anders dan lof voor haar ex-man en vader van haar vier kinderen. Zo deelde Kim een foto van Kanye met hun kids en noemden ze hem “de beste vader ooit“.

Kim Kardashian en Kanye waren zeven jaar getrouwd, maar zijn sinds vorig jaar gescheiden. Kim is inmiddels dolgelukkig met haar nieuwe vriend Pete Davidson en dat zorgde af en toe voor de nodige spanning tussen haar en Kanye. Maar de plooien tussen beiden lijken nu te zijn glad gestreken. Zo wenste de realityster haar ex-man een fijne Vaderdag. Bovendien werden de twee zelfs samen gespot bij een basketbalwedstrijd van hun dochter.

“Beste vader”

Kim postte op Vaderdag een lief berichtje op haar Instagram waar ze enkel met lovende woorden sprak over haar ex-man Kanye. “Bedankt dat je de beste vader voor onze baby’s bent en van ze houdt zoals je dat doet. Fijne Vaderdag Ye”. Dit schreef Kim bij het kiekje van de rapper met hun kinderen North (9), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3).

Ook haar eigen vader Robert Kardashian, die overleed in 2003, en voormalig stiefvader Caitlyn Jenner kregen een lief bericht. “Bedankt dat je ons hebt opgevoed en de beste stiefvader was. Goede Vaderdag Caitlyn”, liet Kim weten aan Caitlyn. Jenner maakte in 2015 bekend transgender te zijn, maar heeft in interviews al vaker aangegeven dat ze door haar kinderen nog graag vader wordt genoemd.

Wedstrijd dochter

Kim en Kanye werden afgelopen vrijdag gespot bij een basketwedstrijd van hun oudste dochter North. Dit is een van eerste keren dat het voormalige koppel terug samen in het openbaar gespot is na hun scheiding. De entertainmentsite TMZ heeft hiervan foto’s gedeeld, waarop te zien is dat Kim haar nieuwe vriend Pete ook aanwezig was. Toch zouden ze volgens TMZ op een ‘normale manier’ met elkaar zijn omgegaan.

Bekijk hier het bericht van Kim voor Kanye:

@ Kimkardashian
Meer
Lees meer...