Kim Kardashian (41) denkt aan kinderen met nieuwe vriend Pete Davidson (28)

Kim Kardashian en haar vriend Pete Davidson zouden overwegen om samen kinderen te krijgen. Die laatste liet in het verleden al meermaals weten graag kinderen te hebben, maar nu zou ook Kim Kardashian overtuigd zijn. Zij heeft al vier kinderen met haar ex Kanye ‘Ye’ West.

Na meer dan een jaar vol drama zijn Kim Kardashian en Ye sinds begin maart eindelijk officieel gescheiden. De 41-jarige realityster heeft ondertussen al enige tijd een nieuwe relatie, met de 28-jarige komiek Pete Davidson.

Pete Davidson

In het begin van die relatie liet Kim weten klaar te zijn met het hebben van kinderen. Met haar ex Ye kreeg ze namelijk al vier kinderen: North (8), Saint (6), Chicago (4) en Psalm (3). Pete Davidson daarentegen heeft nog geen kinderen en is altijd open geweest over het feit dat hij er graag zou hebben. De komiek verloor toen hij amper 7 jaar oud was namelijk zijn vader. Die kwam als brandweerman in New York om het leven tijdens de aanslagen van 11 september 2001.

“Ik wil gewoon een kind hebben, dat is het. Want ik denk dat dat geweldig zou zijn. Er zijn voor iets of iets kunnen doen dat ik zelf gemist heb toen ik opgeroeide, is iets wat ik heel graag zou willen”, zei Davidson eerder volgens The Mirror.

“Iets waar ze het over hebben”

Terwijl Kim Kardashian aanvankelijk weigerachtig stond tegenover het idee om haar kroost uit te breiden, lijkt ze nu toch na te denken over kinderen met haar nieuwe vriend. “Kim weet hoe graag Pete vader wil worden. Ze heeft ook gezien hoe ongelooflijk goed hij is met haar eigen kinderen. Het is dus iets waar ze het over hebben”, zou een bron dicht bij het paar hebben gezegd aan Closer.

Meer
Lees meer...