Left Right
scrollTop top

Kim Kardashian moet level over Harry en Meghan schrappen uit mobiele game


Harry Meghan Kim Kardashian
© DPPA/Sipa USA (via Isopix), Zz/Doug Peters/Star Max/Ipx  / AP (via Isopix)

Kim Kardashian heeft een level uit haar mobiele spel Kim Kardashian: Hollywood geschrapt. Het level zou te hard lijken op het verhaal van Harry en Meghan, waardoor het volgens velen ongepast was voor Kim Kardashian om geld te verdienen aan het verhaal van het koppel.

Het afgelopen jaar stond volledig in het teken van het coronavirus, maar ook de Megxit deed heel wat stof opwaaien. De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle beslisten om afstand te nemen van het koningshuis en te verhuizen naar de Verenigde Staten, de thuisbasis van Meghan. Onlangs deed het koppel bij Oprah hun verhaal uit de doeken over waarom ze die drastische beslissing maakten.

Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian Hollywood Harry Meghan
Prinses Bianca en prins Aston in het spel – Bron: Kim Kardashian Hollywood

Je was het misschien al vergeten, maar Kim Kardashian heeft haar eigen mobiele game. Kim Kardashian: Hollywood zag het levenslicht in 2014 en bestaat nog steeds. Met enige regelmaat voegt ze nieuwe levels toe aan het spel en die zijn soms gebaseerd op de actualiteit.

Het nieuwste level, ‘Royal Runaways’ genaamd, ging zo over ene prinses Bianca en haar echtgenoot prins Aston. Zij wilden afstand doen van het koningshuis, in het level moet je het koppel assisteren wanneer ze de Queen willen confronteren met het nieuws. Klinkt bekend nietwaar? Wat het geheel nog toevalliger maakt, is dat de twee in het spel wel heel hard lijken op Harry en Meghan en ook nog eens een interview op televisie geven.

Level verwijderen

Volgens een bron van Daily Mail was Kim Kardashian zelf niet op de hoogte van het level en heeft ze, zodra ze ervan op de hoogte was, “stappen ondernomen om het level te verwijderen”. De bron laat ook weten dat Kim “teleurgesteld is dat dit gebeurde en dat ze een intern onderzoek is gestart om ervoor te zorgen dat dit soort dingen in de toekomst niet meer kunnen gebeuren”.

In een officieel statement laten de makers van het spel weten dat ze de bal misgeslagen hebben met het level. “Onze oprechte verontschuldigingen daarvoor”, klinkt het. “We wilden geen negativiteit creëren naar bepaalde personen of groepen. De content is niet langer beschikbaar in het spel.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…