Left Right
scrollTop top

‘Klopjacht’-teaser: Rudy en Louise staan oog in oog met speurders


Klopjacht teaser 7
© Play4

Het belooft vanavond een razend spannende aflevering te worden van Klopjacht. De speurders weten dankzij Tom en Wies namelijk dat iedereen in Bredene verwacht wordt. Daar zal het dus een kat-en-muisspel worden tussen de speurders en de deelnemers. Worden er vandaag meerdere deelnemers opgepakt?

Op het einde van de vorige aflevering kregen we te zien hoe de speurders Rudy en Louise te zien kregen op camerabeelden van aan de kust. Ze wisten ook dat het duo op weg was naar Bredene, dus proberen ze hen op hun route in te sluiten. En dat plannetje lijkt ook te gaan lukken.

Oog in oog met speurders

Alle mobiele teams van Klopjacht zitten aan de kust in de hoop verschillende voortvluchtigen te kunnen vatten. Op het einde van de vorige aflevering was al te zien dat de speurders wisten waar Rudy en Louise zich bevonden. En Quinten van het mobiele team komt wel heel dicht bij de twee. Maar omdat het gaat om een duo moet Quinten nog wachten op versterking.

We krijgen voorlopig nog niet te zien of Quinten het duo ook echt kan inrekenen, maar het lijkt er niet op dat Rudy en Louise deze keer zullen kunnen ontsnappen. Maar de vader en dochter kropen al meermaals door het oog van de naald. Kunnen ze ook deze keer hun vel nog redden? En wat met de andere deelnemers? Want ook zij moeten allemaal naar Bredene om een gsm in ontvangst te nemen. Welke duo’s kunnen de gsm bemachtigen en zo een stapje dichter bij het extractiepunt én de overwinning komen? We krijgen het vanavond te zien in de zevende aflevering van Klopjacht.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

Klopjacht is elke maandag om 20.35 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…